Kurz Tašky 2v1 v Žiline

V júni som robila kurz šitia obľúbenej tašky 2v1 (dva v jednom), tentoraz v Žiline. Po pomalšom rozbehu dievčatá „chytili vrtuľu“ a všetko sme vo vynikajúcej nálade stihli načas. Milé prekvapenie priniesla aj rýchla improvizácia s použitými látkami, kedy sa znova ukázalo, že sa treba vedieť trošku odviazať a použiť aj kombinácie pred ktorými máme vnútorné obavy a vo výsledku sa naopak dané riešenie ukáže ako lepšie od toho pôvodného „triezvejšieho“.

Osobne som mala veľkú radosť aj z voľnej variácie šitého strihu, keď sa Nataša spontánne rozhodla podľa momentálneho popudu predĺžiť uchá na taške – vznikla tak taška šitá na mieru a blízka osobnému cíteniu.

Celkovo bol v ten deň tvorivý duch Stanice milo čulý. Lebo darilo sa aj na workshope sieťotlače, ktorý prebiehal zároveň s našim kurzom patchworku a milému bábkovému divadlu pre najmenších návštevníkov tohoto úžasného miesta.

Zároveň týmto ďakujem Marekovi a ostatným skvelým ľuďom združeným okolo života Stanice za hladký priebeh všetkých jarných kurzov a priateľský prístup.

Postrehy z kurzov mimo Bratislavy nájdete v kategórii Mimobratislavské kurzy patchworku.

One comment

Pingbacks

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.