Vianočná trojica Le Money Star

Je už síce po Vianociach, ale na vianočnej vlne sa ešte chvíľu zveziem. Chcem sa s vami podeliť o obrázky a zážitky z mojej poslednej minuloročnej zákazky. Zákazníčka si želala tri vankúše s vianočnou tematikou. Zaujala ju hviezda z nášho loga, ktorú chcela použiť na vankúšoch, samozrejme vo vianočnom prevedení.

Vianočná hviezda 3, vankúš, patchwork

Bola to pre mňa výzva, lebo chcela ísť cestou, ktorá mi vôbec nenapadla. Farby boli jasné: zelená, červená a smotanová v kominácii so zlatou. Hviezdy ale nemali byť dvojfarebné, ale vždy len v jednej farbe, aj keď z dvoch látok. Pozadie a okraje so zadnou stranou zladiť tak, aby sa farby pekne prestriedali.

Vianočná hviezda 1, vankúš, patchwork

Chvíľu som kombinovala, ale potom to už išlo odruky. Najviac ma pobavilo, že keď kamarátky videli rozpracované topy vankúšov u mňa na projektovej ploche, ihneď rozpoznali, že to nie je môj nápad. Hotové obliečky vyšli pekne. Každá je iná, ale na prvý pohľad na nich vidno, že patria k sebe.

Vianočná hviezda 1, vankúš

Zákazníčka dostala svoje obliečky pred Vianocami síce na poslednú chvíľu, ale svoje vankúše stihla obliecť do nového šatu. Ja som jej veľmi vďačná, lebo mi ukázala úplne iný pohľad na vzor, ktorý som už šila toľkokrát.

This post has no comments. Be the first to leave one!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.