Ďalšia spomienková deka z tričiek

Chcem vám predstaviť svoju ďalšiu deku z tričiek. Šila som ju zákazníkovi ako spomienkovú deku z jeho obľúbených starších tričiek. Chcel niečo jednoduché, napríklad nepravideľne opakujúce sa obdĺžniky, ktoré by boli čitateľné z rôznych smerov. S celkovým rozmerom deky som sa mala trafiť približne do rozmerov 140 x 200 cm.

Deka z tričiek športovcaRozloženie blokov nechal zákazník úplne na mňa. Aby nedošlo k neželanému prekvapeniu, finálne usporiadnie sme si pred zošitím topu odsúhlasovali pomocou fotografií.

Deka z tričiek, detail prešivania Na detailnom obrázku vidíte spôsob prešívania: Top deky je prešívaný strojovo, rovnými líniami pozdĺž jednotlivých blokov z tričiek. Na výplň deky som použila polyesterové rúno – vatelín v hrúbke 80 g/m2.

Deka z tričiek, detail - zadná stranaNa zadnú stranu deky som použila dľa výberu zákazníka tmavomodrú látku s bielymi hviezdičkami. Môj pôvodný návrh bol veľmi podobný – námornícky motív s bielymi kotvičkami na modrom podklade.

Deka z tričiek, detail, firemná nášivkaNa obrázku hore vidíte detail firemnej nášivky umiestnenej v rohu deky.

Zákazník sa deke veľmi tešil a ja vlastne tiež. Dúfam, že sa páči aj vám. Ak nešijete a chceli by ste mať spomienkovú deku z vašich vlastných tričiek, či iného oblečenia a podľa vašich predstáv, neváhajte sa ozvať. Rada vám takú ušijem.

Pozrite si aj moju rodinnú deku z tričiek a návod, ako ušiť deku z tričiek.

 

This post has no comments. Be the first to leave one!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.