Ochrana osobných údajov

Nakupovanie v Patchwork hobby art je bezpečné.

Prevádzkovateľ internetového obchodu Patchwork Hobby Art chráni všetky osobné údaje v zmysle Nariadenia Európskeho Parlamentu a Rady (EU) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov (ďalej len Nariadenia) a v zmysle zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov (ďalej len Zákona).

Informačná povinnosť prevádzkovateľa

Prevádzkovateľ internetového obchodu Patchwork hobby art je:
Obchodné meno: Dagmar Méresová
Miesto podnikania: Pod Rovnicami 9, 841 05  Bratislava
IČO: 36 926 736, nie som platcom DPH
Fyzická osoba zapísaná v Živnostenskom registri Obvod. úradu v Bratislave od 29. júna 2005, č. Žo-2005/29973/2/Z63. Číslo živnost. registra:104-18512

(ďalej len Prevádzkovateľ) 

Dotknuté osoby sa môžu obracať so svojimi pripomienkami a žiadosťami týkajúcimi sa spracúvania osobných údajov na Dagmar Méresovú, a to písomnou formou, alebo osobne v kamennej predajni na adrese: Hany Meličkovej 4, 841 05 Bratislava, v utorok až piatok počas otváracích hodín (v čase od 14:30 do 18:30) , tel. kontakt: 0903 212 356, E-mail: patchwork@hobbyart.sk.

Prevádzkovateľ prehlasuje, že je jedinou osobou, ktorá má prístup k osobným údajom zákazníkov, nachádzajúcich sa v databáze elektronického obchodu (e-shopu), narába s nimi a zodpovedná za ochranu a narábanie s nimi v zmysle Nariadenia.

Prevádzkovateľ spracúva osobné údaje na tieto účely:

Prevádzkovateľ prehlasuje, že všetky osobné údaje poskytnuté zákazníkom (meno, priezvisko, adresa dodania, telefónne číslo a e-mailová adresa) považuje za dôverné, získava a spracúva ich výhradne za účelom uzatvorenia zmluvy so zákazníkom na diaľku prostredníctvom e-shopu prevádzkovateľa. Právny základ spracúvania osobných údajov: spracúvanie osobných údajov je nevyhnutné na plnenie zmluvy, ktorej zmluvnou stranou je dotknutá osoba (zákazník).

Prevádzkovateľ elektronického obchodu taktiež prehlasuje, že osobné údaje dotknutej osoby (kupujúceho) neposkytuje tretím osobám. Výnimkou sú osobné údaje potrebné pre doručenie tovaru zákazníkovi (meno, priezvisko, adresa, telefón, e-mail) prostredníctvom Slovenskej pošty, príp. kuriérskej spoločnosti a spracúvanie osobných údajov pre účely účtovníctva.

Ďalšie informácie na zabezpečenie spravodlivého a transparentného spracúvania osobných údajov v zmysle Nariadenia a Zákona:

Prevádzkovateľ uchováva osobné údaje svojich zákazníkov po dobu 10-tich rokov, nasledujúcich po roku, v ktorom bola kúpna zmluva uzatvorená, v zmysle Zákona č. 431/2002 Z. z. o účtovníctve v znení neskorších predpisov.

Ako zákazník máte právo požadovať od prevádzkovateľa prístup k svojim osobným údajom a právo kedykoľvek údaje opraviť alebo vymazať alebo obmedziť ich spracúvanie, alebo právo namietať proti ich spracúvaniu, ako aj právo na prenosnosť údajov.

Poznámka: Po prihlásení sa na Váš účet zákazníka máte kedykoľvek prístup k svojim osobným údajom, môžete ich podľa slobodnej vôle upravovať a tiež postupovať v zmysle Nariadenia a Zákona:

1/ Dotknutá osoba má právo na prístup k svojim údajom. Na základe žiadosti dotknutej osoby vystaví prevádzkovateľ potvrdenie o tom, či sa spracúvajú osobné údaje dotknutej osoby, ktoré sa jej týkajú. Pokiaľ prevádzkovateľ tieto údaje spracúva, vystaví na základe žiadosti kópiu týchto osobných údajov dotknutej osoby.

Vystavenie prvej kópie je bezplatné. Za akékoľvek ďalšie kópie, o ktoré osoba požiada, bude prevádzkovateľ účtovať poplatok zodpovedajúci administratívnym nákladom, ktoré mu s vystavením kópie vzniknú. Pokiaľ osoba požiada o informácie formou elektronických prostriedkov, budú jej poskytnuté v bežne používanej elektronickej podobe, a to formou e-mailu, pokiaľ nepožiada o iný spôsob.

2/ Dotknutá osoba má právo na opravu osobných údajov, pokiaľ o nej prevádzkovateľ eviduje nesprávne osobné údaje. Zároveň má dotknutá osoba právo na doplnenie neúplných osobných údajov. Prevádzkovateľ vykoná opravu, prípadne doplnenie osobných údajov bez zbytočného odkladu po tom, čo ho dotknutá osoba požiada.

3/ Dotknutá osoba má právo na vymazanie osobných údajov, ktoré sa jej týkajú, ak:

- osobné údaje už nie sú potrebné na účely, na ktoré sa získavali alebo inak spracúvali;

- dotknutá osoba odvolá súhlas, na základe ktorého sa spracúvanie vykonáva,

- dotknutá osoba namieta voči spracúvaniu osobných údajov

- osobné údaje sa spracúvali nezákonne,

- je dôvodom pre výmaz splnenie povinnosti zákona, osobitného predpisu alebo medzinárodnej zmluvy, ktorou je Slovenská republika viazaná, alebo

- osobné údaje sa získavali v súvislosti s ponukou služieb informačnej spoločnosti osobe mladšej ako 16 rokov.

Prevádzkovateľ vykoná výmaz osobných údajov dotknutých osôb na základe žiadosti, a to bez zbytočného odkladu.

Dotknutá osoba nebude mať právo na výmaz osobných údajov za predpokladu, že je ich spracúvanie potrebné na preukazovanie, uplatňovanie alebo obhajovanie právnych nárokov.

4/ Dotknutá osoba má právo na obmedzenie spracúvania osobných údajov:

- napadne správnosť osobných údajov námietkou a to počas obdobia umožňujúceho prevádzkovateľovi overiť správnosť osobných údajov;

- spracúvanie je protizákonné a dotknutá osoba žiada namiesto výmazu osobných údajov obmedzenie ich použitia;

- prevádzkovateľ už nepotrebuje osobné údaje na účely spracúvania, ale potrebuje ich dotknutá osoba na preukázanie, uplatňovanie alebo obhajovanie právnych nárokov;

- dotknutá osoba namietala voči spracúvaniu osobných údajov na základe oprávneného nároku prevádzkovateľa, a to až do overenia, či oprávnené dôvody na strane prevádzkovateľa prevažujú nad oprávnenými dôvodmi dotknutej osoby.

Pokiaľ dotknutá osoba žiada o obmedzenie spracúvania jej osobných údajov, prevádzkovateľ nebude s dotknutými údajmi vykonávať žiadne spracovateľské operácie, okrem uchovávania, bez súhlasu dotknutej osoby.

5/ Dotknutá osoba má právo na prenosnosť údajov, čo znamená získanie osobných údajov, ktoré poskytla prevádzkovateľovi, pričom má právo preniesť tieto údaje ďalšiemu prevádzkovateľovi v bežne používateľnom a strojovo čitateľnom formáte za predpokladu, že osobné údaje boli získané na základe súhlasu dotknutej osoby alebo na základe zmluvy a ich spracovanie prebieha formou automatizovaných prostriedkov.

6/ Dotknutá osoba má právo kedykoľvek namietať voči spracúvaniu jej osobných údajov z dôvodov týkajúcich sa jej konkrétnej situácie. Dotknutá osoba môže namietať spracúvanie jej osobných údajov na základe:

- právneho titulu plnenia úloh realizovaných vo verejnom záujme alebo pri výkone verejnej moci, alebo z právneho titulu oprávneného záujmu prevádzkovateľa,

- spracúvania osobných údajov na účely priameho marketingu (Prevádzkovateľ zároveň vyhlasuje, že osobné údaje nespracúva na účely priameho marketingu),

- spracovania na účely vedeckého či historického výskumu alebo na štatistické účely.

Prevádzkovateľ doručenú námietku v primeranom čase posúdi. Prevádzkovateľ nesmie ďalej spracúvať osobné údaje, ak nepreukáže nevyhnutné oprávnené záujmy na spracúvanie osobných údajov, ktoré prevažujú nad právami alebo záujmami dotknutej osoby, alebo dôvody na uplatnenie právneho nároku.

Ako zákazník máte právo podať sťažnosť dozornému orgánu, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov SR, Hraničná 12, 820 07 Bratislava 27.

Vaše osobné údaje (zákazníka) sú nevyhnutné k tomu, aby s Vami prevádzkovateľ mohol uzavrieť zmluvu. V prípade, ak dotknutá osoba (zákazník) svoje osobné údaje (meno, priezvisko, adresa dodania, telefón, e-mail) prevádzkovateľovi neposkytne, nie je možné uzatvoriť kúpnu zmluvu (teda ani dodať požadovaný tovar resp. služby).

V prípade akýchkoľvek ďalších požiadaviek resp. nejasností prosím, kontaktujte prevádzkovateľa na tel. čísle: 0903 212 356.

Záverečné informácie:

Osobné údaje zákazníka sú chránené bezpečným, kódovaným pripojením "https", ktoré je certifikované SSL certifikátom - Vaše osobné údaje sú po celý čas chránené technológiou SSL (Secure Sockets Layer) pred ich neoprávneným získaním a zneužitím tretími osobami.

IS obchodu je zaregistrovaný na Úrade na ochranu osobných údajov SR pod reg. číslom: 201413904.

Pokračovať
Výrobcovia
Rýchle vyhľadávanie
 
Použite kľúčové slová a nájdite tak požadovaný produkt.
Pokročilé vyhľadávanie
1 x Korálky plastové vínové 10 mm
1 x Korálky plastové zlaté 10 mm
1 x Korálky plastové červené 10 mm
1 x Žinilka zlatá
1 x Zvonček zlatý 15 mm so zlatou mašličkou
1 x Zvonček strieborný 10 mm
1 x Vážka
1 x Rolnička zlatá 10 mm
1 x Rolnička zlatá 20 mm
1 x Rolnička zlatá 5 mm
1 x Rolnička zlatá 7,5 mm
1 x Rolnička zlatá 8 mm
1 x Rolnička strieborná 10 mm
1 x Zvonček strieborný 15 mm
1 x Anjelske krídla zlaté
1 x Mašlička marhuľová úzka
1 x Hviezdička veľká zlatá
1 x Mašlička bodkovaná bledomodrá s ružou
1 x Mašlička bodkovaná žltá s ružou
1 x Mašlička zelená s červenou ružou
1 x Mašlička smotanová s korálkami
1 x Mašlička ružová úzka
1 x Mašlička ružová s korálkami
1 x Textilná pom pom bambuľka, červená
1 x Textilná pom pom bambuľka, biela
1 x Mašlička biela úzka
1 x Mašlička biela široká
1 x Papierová hlavička 30 mm
1 x Hviezdička veľká strieborná
1 x Hviezdička veľká zlatá, jemná
1 x Rúčky na tašku drevené 15
1 x Magnetický uzáver na tašky a kabelky 14 mm antik
1 x Magnetický uzáver na tašky a kabelky 14 mm chróm
1 x Magnetický uzáver na tašky a kabelky 19 mm antik
1 x Magnetický uzáver na tašky a kabelky 19 mm čierny
1 x Magnetický uzáver na tašky a kabelky 19 mm chróm
1 x Posúvacia pracka, hranatá, nikel
1 x Uzáver Flex frame (615 176)
1 x Rám na kabelku hranatý, mosadz 18 cm
1 x Rám na kabelku hranatý, zlatý, 18 cm
1 x Rám na kabelku hranatý, dymový, 10 cm
1 x Karabínka kovová 18 mm
1 x Oko kovové, polkruhové, nikel
1 x Karabínka kovová 35 mm, mosadz
1 x Karabínka kovová 35 mm, nikel
1 x Rám na kabelku oblý, dymový chróm, 8 cm
1 x Patchworkové dárky a maličkosti - kniha
4 x Gombík s hviezdičkou, červenobiely
4 x Gombík Žaba
4 x Gombík Číslica 0 biela
4 x Gombík Číslica 1 biela
4 x Gombík Číslica 2 biela
4 x Gombík Číslica 3 biela
4 x Gombík Číslica 4 biela
4 x Gombík Číslica 5 biela
4 x Gombík Číslica 6 biela
4 x Gombík Číslica 7 biela
4 x Gombík Číslica 8 biela
4 x Gombík pásikavý, červenobiely
4 x Gombík Kruhový rezač
4 x Gombík Špulka
4 x Stláčacie gombíky, Auto Moto, ø15 mm
4 x Gombík Snehová vločka, červenobiely
4 x Textilná bábika Po tanci - vzor
4 x Mačacie oči na hračky, zelené, našívacie 14 mm
4 x Bezpečnostný nos na hračky 15 mm
4 x Bezpečnostné oči na hračky, hnedé, zastrkovacie 9 mm
4 x Bezpečnostné oči na hračky, hnedé, zastrkovacie 12 mm
1 x Bavlnené látky - balíček TFQ048
1 x Bavlnené látky - balíček TFQ141
1 x Bavlnené látky - balíček TFQ144
1 x Bavlnené látky - rolka Christmas 6
1 x Bavlnené látky - balíček TFQ147
1 x Bavlnené látky - balíček TFQ163
1 x Bavlnené látky - rolka Christmas 11
1 x Bavlnené látky - balíček TFQ155
1 x Bavlnené látky - balíček TFQ164
1 x Bavlnené látky - balíček TFQ165
1 x Bavlnené látky - balíček TFQ166
1 x Bavlnené látky - balíček RFQ051
1 x Bavlnené látky - balíček TFQ167
1 x Bavlnené látky - balíček TFQ168
1 x Bavlnené látky - balíček TFQ138
1 x Bavlnené látky - balíček TFQ157
1 x Bavlnené látky - balíček TFQ169
1 x Bavlnené látky - balíček TFQ170
1 x Bavlnené látky - balíček TFQ171
1 x Bavlnené látky - rolka Brown
1 x Bavlnená látka KD Brown, Canvas
1 x Bavlnená látka KD Blue, Small Dots
1 x Bavlnená látka Christmas KD Steel, Christmas Trees
1 x Bavlnená látka Christmas KD Light Grey, Christmas Trees
1 x Bavlnená látka Christmas KD Red, Hearts
1 x Bavlnená látka KD Blue, Forget-me-not
1 x Bavlnená látka KD Brown, Dots
1 x Bavlnená látka KD Blue Checky
1 x Bavlnená látka KD Blue Wall Tile
1 x Bavlnená látka KD Brown, Flowers
1 x Bavlnená látka KD Black Canvas
1 x Bavlnená látka KD Blue, Forget-me-not, Dark
1 x Bavlnená látka KD Blue, Meadow
1 x Bavlnená látka KD Blue, Flowers
1 x Bavlnená látka KD Blue, Dots
1 x Bavlnená látka Christmas KD Red, Embro Snowflakes
1 x Bavlnená látka Christmas KD White, Embro Snowflakes
1 x Bavlnená látka KD Brown Garden on White
1 x Bavlnená látka KD Bright Blossoms
1 x Bavlnená látka KD Bright Blossoms, Small
4 x Vlna na plstenie, zelená tmavá
4 x Vlna na plstenie, červená
4 x Náhradné ihly pre nástroj na plstenie
4 x Vlna na plstenie, farebná škála I.
4 x Vlna na plstenie, farebná škála II.
4 x Vlna na plstenie, Machová zelená, Clover 7922
1 x Lemovka 10 mm červená, kvietky, satén
1 x Lemovka 10 mm žltá, kvietky, satén
1 x Lemovka 7 mm smotanova, kvietky, satén
1 x Lemovka 7 mm červená, kvietky, satén
1 x Lemovka 7 mm biela, kvietky, satén
1 x Lemovka 7 mm žltá, kvietky, satén
1 x Stuha 10 mm žltá kocka 1
1 x Stuha 10 mm zlatá
1 x Stuha 25 mm LEA s drôtom
1 x Stuha 3 mm bledozelená
1 x Čipka 12 mm paličkovaná
1 x Čipka 12 mm paličkovaná, krémová
1 x Stuha 14 mm červeno-zeleno-zlatá s drôtom
1 x Stuha 10 mm zelenožltá kocka
1 x Stuha 35 mm zlatá s drôtom
1 x Bavlnené stuhy, sada Sewing
1 x Bavlnené stuhy, sada Handmade
1 x Stuha 6 mm bledofialová, 10 m
1 x Stuha 10 mm žltá kocka 2
1 x Stuha 5 mm zlatá
1 x Stuha 25 mm zlatá
1 x Stuha 10 mm zlatobiela s lurexom
1 x Hadovka banánová
1 x Hadovka béžová
1 x Hadovka tmavomodrá
1 x Hadovka tmavozelená
1 x Hadovka ružová
1 x Hadovka fialová
1 x Hadovka terakota 18 mm
1 x Hadovka zelená 18 mm
1 x Hadovka malinová
4 x Darčeková poukážka na kurz
4 x Darčeková poukážka 20 €
4 x Darčeková poukážka 30 €
4 x Aktuálny rozvrh kurzov
2 x Obliečka na vankúš, Vianočný stromček hnedomodrý
2 x Obliečka na vankúš, Sob modrý
1 x Nákupná taška / Zabalené do ekológie / 1.
1 x Nákupná taška / Zabalené do ekológie / Fialová
2 x Vianočné gule, Sivá sada
2 x Vianočné gule, Zlato-biela sada
2 x Obliečka na vankúš Vianočné srdiečka
2 x Macko vianočný, textilná hračka
2 x Vianočné gule, Červená sada Klasik
2 x Vianočné gule, Červená sada Gingerbread
2 x Vianočné gule, Červeno-zelená sada, Kašmír
2 x Vianočné gule, Zlato-smotanová sada
2 x Vianočné gule, Zlato-červená sada 6 ks
2 x Vianočné gule, Zlatá sada 6 ks
2 x Obliečka na vankúš, Sob tmavočervený
2 x Obliečka na vankúš, Vianočná hviezda zlato-strieborná, Ihličie
2 x Obliečka na vankúš, Vianočná hviezda červeno-sivá, Ihličie
2 x Obliečka na vankúš, Vianočná hviezda červeno-sivá, Liana
2 x Obliečka na vankúš, Vianočná hviezda Klasik, Ihličie
2 x Obliečka na vankúš, Vianočná hviezda Klasik, Liana
1 x Vianočný stromček, Origami 12
1 x Venček origami 2
1 x Sliepka, textilná dekorácia
1 x Patchworková chňapka Vtáčik - červená R
1 x Patchworková chňapka s výšivkou - čierna
1 x Patchworková chňapka s výšivkou - hnedá
1 x Patchworková chňapka s výšivkou - lila
1 x Čiapka na čajník - oranžovozelená
1 x Patchworková chňapka s výšivkou - červená
1 x Patchworková chňapka s výšivkou - žltá
1 x Čiapka na čajník - hnedočervená
1 x Čiapka na čajník - zelená
1 x Vankúš biely
1 x Ihelníček Srdiečko, zelené
1 x Ihelníček Srdiečko, oranžové
1 x Ihelníček Srdiečko, žlto-ružové
1 x Vianočný stromček, Origami 7
1 x Vianočný stromček, Origami 3
1 x Vianočný stromček, Origami 10
1 x Vianočný stromček, Origami 13
1 x Ručne šitá vianočná dekorácia
1 x Vianočný stromček, Origami 5
1 x Vianočný stromček, Origami 15
2 x Macko červený, textilná hračka
2 x Macko ružový, textilná hračka
1 x Prestieranie - ružové
1 x Čiapka na čajník - modrá, kruhy
1 x Čiapka na čajník - fialová
1 x Čiapka na čajník - modrá
1 x Čiapka na čajník - ružová
1 x Čiapka na čajník - ružovomodrá
1 x Obliečka na vankúš Slniečko v kvetináči
1 x Obliečka na vankúš Srdiečko v kvetináči
1 x Obliečka na vankúš Vintage, Anjelici
1 x Obliečka na vankúš Vintage, Erb
1 x Obliečka na vankúš Babičkina záhrada I.
1 x Obliečka na vankúš Flic-flac I.
1 x Obliečka na vankúš Flic-flac II.
1 x Obliečka na vankúš Štyri srdcia č.1
1 x Obliečka na vankúš Drážďanský tanier červený
1 x Obliečka na vankúš, Vianočná hviezda zlato-strieborná, Liana
1 x Macko tyrkysový, textilná hračka
1 x Macko zelený, textilná hračka
1 x Macko ružičkový, textilná hračka
1 x Macko nugátový, textilná hračka
1 x Niť na ručné quiltovanie 0758
1 x Niť na ručné quiltovanie 0956
1 x Niť na ručné quiltovanie 1225
1 x Niť na ručné quiltovanie 1833
1 x Niť na ručné quiltovanie 1938
1 x Niť na ručné quiltovanie 2045
1 x Niť na ručné quiltovanie 2074
1 x Niť na ručné quiltovanie 2346
1 x Niť na ručné quiltovanie 2626
1 x Niť na ručné quiltovanie 2635
1 x Niť na ručné quiltovanie 2833
1 x Niť na ručné quiltovanie 3117
1 x Niť na ručné quiltovanie 3526
1 x Niť na ručné quiltovanie 3832
1 x Niť na ručné quiltovanie 4226
1 x Niť na ručné quiltovanie 4434
1 x Niť na ručné quiltovanie 4507
1 x Niť na ručné quiltovanie 4932
1 x Niť na ručné quiltovanie 5114
1 x Niť na ručné quiltovanie 5133
1 x Monofil čierny
1 x Monofil hnedý
1 x Niť polyesterová ASPO čokoládová 0264
1 x Niť polyesterová ASPO krémová 1000
1 x Niť polyesterová ASPO krémová 3000
1 x Niť polyesterová ASPO krémová svetlá 0779
1 x Niť polyesterová ASPO natur 0379
1 x Niť polyesterová ASPO biela 2000
1 x Niť polyesterová ASPO žltá 0607
1 x Niť polyesterová ASPO Portské 0111
1 x Niť polyesterová ASPO indigo 0016
1 x Niť polyesterová ASPO čierna 4000
1 x Niť polyesterová ASPO hnedoolivová 1182
1 x Niť polyesterová ASPO stredoveká modrá 1304
1 x Niť polyesterová ASPO klenotnícka modrá 0311
1,895.37€
Jazyky
Slovak English
O nás

Naša predajňa

paypal s SSL