Ochrana osobných údajov

Nakupovanie v Patchwork hobby art je bezpečné.

Prevádzkovateľ internetového obchodu Patchwork Hobby Art chráni všetky osobné údaje v zmysle Nariadenia Európskeho Parlamentu a Rady (EU) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov (ďalej len Nariadenia) a v zmysle zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov (ďalej len Zákona).

Informačná povinnosť prevádzkovateľa

Prevádzkovateľ internetového obchodu Patchwork hobby art je:
Obchodné meno: Dagmar Méresová
Miesto podnikania: Pod Rovnicami 9, 841 05  Bratislava
IČO: 36 926 736, nie som platcom DPH
Fyzická osoba zapísaná v Živnostenskom registri Obvod. úradu v Bratislave od 29. júna 2005, č. Žo-2005/29973/2/Z63. Číslo živnost. registra:104-18512

(ďalej len Prevádzkovateľ) 

Dotknuté osoby sa môžu obracať so svojimi pripomienkami a žiadosťami týkajúcimi sa spracúvania osobných údajov na Dagmar Méresovú, a to písomnou formou, alebo osobne v kamennej predajni na adrese: Hany Meličkovej 4, 841 05 Bratislava, v utorok až piatok počas otváracích hodín (v čase od 14:30 do 18:30) , tel. kontakt: 0903 212 356, E-mail: patchwork@hobbyart.sk.

Prevádzkovateľ prehlasuje, že je jedinou osobou, ktorá má prístup k osobným údajom zákazníkov, nachádzajúcich sa v databáze elektronického obchodu (e-shopu), narába s nimi a zodpovedná za ochranu a narábanie s nimi v zmysle Nariadenia.

Prevádzkovateľ spracúva osobné údaje na tieto účely:

Prevádzkovateľ prehlasuje, že všetky osobné údaje poskytnuté zákazníkom (meno, priezvisko, adresa dodania, telefónne číslo a e-mailová adresa) považuje za dôverné, získava a spracúva ich výhradne za účelom uzatvorenia zmluvy so zákazníkom na diaľku prostredníctvom e-shopu prevádzkovateľa. Právny základ spracúvania osobných údajov: spracúvanie osobných údajov je nevyhnutné na plnenie zmluvy, ktorej zmluvnou stranou je dotknutá osoba (zákazník).

Prevádzkovateľ elektronického obchodu taktiež prehlasuje, že osobné údaje dotknutej osoby (kupujúceho) neposkytuje tretím osobám. Výnimkou sú osobné údaje potrebné pre doručenie tovaru zákazníkovi (meno, priezvisko, adresa, telefón, e-mail) prostredníctvom Slovenskej pošty, príp. kuriérskej spoločnosti a spracúvanie osobných údajov pre účely účtovníctva.

Ďalšie informácie na zabezpečenie spravodlivého a transparentného spracúvania osobných údajov v zmysle Nariadenia a Zákona:

Prevádzkovateľ uchováva osobné údaje svojich zákazníkov po dobu 10-tich rokov, nasledujúcich po roku, v ktorom bola kúpna zmluva uzatvorená, v zmysle Zákona č. 431/2002 Z. z. o účtovníctve v znení neskorších predpisov.

Ako zákazník máte právo požadovať od prevádzkovateľa prístup k svojim osobným údajom a právo kedykoľvek údaje opraviť alebo vymazať alebo obmedziť ich spracúvanie, alebo právo namietať proti ich spracúvaniu, ako aj právo na prenosnosť údajov.

Poznámka: Po prihlásení sa na Váš účet zákazníka máte kedykoľvek prístup k svojim osobným údajom, môžete ich podľa slobodnej vôle upravovať a tiež postupovať v zmysle Nariadenia a Zákona:

1/ Dotknutá osoba má právo na prístup k svojim údajom. Na základe žiadosti dotknutej osoby vystaví prevádzkovateľ potvrdenie o tom, či sa spracúvajú osobné údaje dotknutej osoby, ktoré sa jej týkajú. Pokiaľ prevádzkovateľ tieto údaje spracúva, vystaví na základe žiadosti kópiu týchto osobných údajov dotknutej osoby.

Vystavenie prvej kópie je bezplatné. Za akékoľvek ďalšie kópie, o ktoré osoba požiada, bude prevádzkovateľ účtovať poplatok zodpovedajúci administratívnym nákladom, ktoré mu s vystavením kópie vzniknú. Pokiaľ osoba požiada o informácie formou elektronických prostriedkov, budú jej poskytnuté v bežne používanej elektronickej podobe, a to formou e-mailu, pokiaľ nepožiada o iný spôsob.

2/ Dotknutá osoba má právo na opravu osobných údajov, pokiaľ o nej prevádzkovateľ eviduje nesprávne osobné údaje. Zároveň má dotknutá osoba právo na doplnenie neúplných osobných údajov. Prevádzkovateľ vykoná opravu, prípadne doplnenie osobných údajov bez zbytočného odkladu po tom, čo ho dotknutá osoba požiada.

3/ Dotknutá osoba má právo na vymazanie osobných údajov, ktoré sa jej týkajú, ak:

- osobné údaje už nie sú potrebné na účely, na ktoré sa získavali alebo inak spracúvali;

- dotknutá osoba odvolá súhlas, na základe ktorého sa spracúvanie vykonáva,

- dotknutá osoba namieta voči spracúvaniu osobných údajov

- osobné údaje sa spracúvali nezákonne,

- je dôvodom pre výmaz splnenie povinnosti zákona, osobitného predpisu alebo medzinárodnej zmluvy, ktorou je Slovenská republika viazaná, alebo

- osobné údaje sa získavali v súvislosti s ponukou služieb informačnej spoločnosti osobe mladšej ako 16 rokov.

Prevádzkovateľ vykoná výmaz osobných údajov dotknutých osôb na základe žiadosti, a to bez zbytočného odkladu.

Dotknutá osoba nebude mať právo na výmaz osobných údajov za predpokladu, že je ich spracúvanie potrebné na preukazovanie, uplatňovanie alebo obhajovanie právnych nárokov.

4/ Dotknutá osoba má právo na obmedzenie spracúvania osobných údajov:

- napadne správnosť osobných údajov námietkou a to počas obdobia umožňujúceho prevádzkovateľovi overiť správnosť osobných údajov;

- spracúvanie je protizákonné a dotknutá osoba žiada namiesto výmazu osobných údajov obmedzenie ich použitia;

- prevádzkovateľ už nepotrebuje osobné údaje na účely spracúvania, ale potrebuje ich dotknutá osoba na preukázanie, uplatňovanie alebo obhajovanie právnych nárokov;

- dotknutá osoba namietala voči spracúvaniu osobných údajov na základe oprávneného nároku prevádzkovateľa, a to až do overenia, či oprávnené dôvody na strane prevádzkovateľa prevažujú nad oprávnenými dôvodmi dotknutej osoby.

Pokiaľ dotknutá osoba žiada o obmedzenie spracúvania jej osobných údajov, prevádzkovateľ nebude s dotknutými údajmi vykonávať žiadne spracovateľské operácie, okrem uchovávania, bez súhlasu dotknutej osoby.

5/ Dotknutá osoba má právo na prenosnosť údajov, čo znamená získanie osobných údajov, ktoré poskytla prevádzkovateľovi, pričom má právo preniesť tieto údaje ďalšiemu prevádzkovateľovi v bežne používateľnom a strojovo čitateľnom formáte za predpokladu, že osobné údaje boli získané na základe súhlasu dotknutej osoby alebo na základe zmluvy a ich spracovanie prebieha formou automatizovaných prostriedkov.

6/ Dotknutá osoba má právo kedykoľvek namietať voči spracúvaniu jej osobných údajov z dôvodov týkajúcich sa jej konkrétnej situácie. Dotknutá osoba môže namietať spracúvanie jej osobných údajov na základe:

- právneho titulu plnenia úloh realizovaných vo verejnom záujme alebo pri výkone verejnej moci, alebo z právneho titulu oprávneného záujmu prevádzkovateľa,

- spracúvania osobných údajov na účely priameho marketingu (Prevádzkovateľ zároveň vyhlasuje, že osobné údaje nespracúva na účely priameho marketingu),

- spracovania na účely vedeckého či historického výskumu alebo na štatistické účely.

Prevádzkovateľ doručenú námietku v primeranom čase posúdi. Prevádzkovateľ nesmie ďalej spracúvať osobné údaje, ak nepreukáže nevyhnutné oprávnené záujmy na spracúvanie osobných údajov, ktoré prevažujú nad právami alebo záujmami dotknutej osoby, alebo dôvody na uplatnenie právneho nároku.

Ako zákazník máte právo podať sťažnosť dozornému orgánu, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov SR, Hraničná 12, 820 07 Bratislava 27.

Vaše osobné údaje (zákazníka) sú nevyhnutné k tomu, aby s Vami prevádzkovateľ mohol uzavrieť zmluvu. V prípade, ak dotknutá osoba (zákazník) svoje osobné údaje (meno, priezvisko, adresa dodania, telefón, e-mail) prevádzkovateľovi neposkytne, nie je možné uzatvoriť kúpnu zmluvu (teda ani dodať požadovaný tovar resp. služby).

V prípade akýchkoľvek ďalších požiadaviek resp. nejasností prosím, kontaktujte prevádzkovateľa na tel. čísle: 0903 212 356.

Záverečné informácie:

Osobné údaje zákazníka sú chránené bezpečným, kódovaným pripojením "https", ktoré je certifikované SSL certifikátom - Vaše osobné údaje sú po celý čas chránené technológiou SSL (Secure Sockets Layer) pred ich neoprávneným získaním a zneužitím tretími osobami.

IS obchodu je zaregistrovaný na Úrade na ochranu osobných údajov SR pod reg. číslom: 201413904.

Pokračovať
Výrobcovia
Rýchle vyhľadávanie
 
Použite kľúčové slová a nájdite tak požadovaný produkt.
Pokročilé vyhľadávanie
3 x Lemovka 7 mm biela, kvietky, satén
3 x Lemovka 7 mm žltá, kvietky, satén
3 x Stuha 10 mm žltá kocka 1
3 x Stuha 10 mm Listy zelené, satén
3 x Stuha 10 mm zlatá
3 x Stuha 25 mm LEA s drôtom
3 x Stuha 3 mm bledozelená
3 x Hadovka banánová
3 x Hadovka béžová
3 x Hadovka tmavomodrá
3 x Hadovka tmavozelená
3 x Hadovka limetková
3 x Hadovka ružová
3 x Hadovka fialová
1 x Nákupná taška
1 x Vianočný stromček, Origami 12
2 x Obliečka na vankúš, Vianočný stromček hnedomodrý
2 x Obliečka na vankúš, Sob modrý
2 x Venček origami 2
1 x Sliepka, textilná dekorácia
1 x Košíček na vajíčka - zelený
1 x Košíček na vajíčka - červený
1 x Košíček na vajíčka - žltý
1 x Patchworková chňapka Vtáčik - červená R
1 x Patchworková chňapka s výšivkou - čierna
1 x Patchworková chňapka s výšivkou - hnedá
1 x Patchworková chňapka s výšivkou - lila
1 x Čiapka na čajník - oranžovozelená
1 x Patchworková chňapka s výšivkou - červená
1 x Patchworková chňapka s výšivkou - žltá
1 x Čiapka na čajník - hnedočervená
1 x Čiapka na čajník - zelená
1 x Vankúš biely
3 x Čipka 12 mm paličkovaná
3 x Čipka 12 mm paličkovaná, krémová
3 x Stuha 14 mm červeno-zeleno-zlatá s drôtom
3 x Stuha 10 mm zelenožltá kocka
3 x Stuha 35 mm zlatá s drôtom
3 x Bavlnené stuhy, sada Sewing
3 x Bavlnené stuhy, sada Handmade
3 x Stuha 6 mm bledofialová, 10 m
3 x Stuha 10 mm červená kocka
3 x Stuha 10 mm žltá kocka 2
3 x Stuha 5 mm zlatá
3 x Stuha 25 mm zlatá
3 x Stuha 10 mm zelená kocka
3 x Stuha 10 mm zlatobiela s lurexom
3 x Hadovka terakota 18 mm
3 x Hadovka zelená 18 mm
4 x Hadovka biela, extra úzka
3 x Hadovka malinová
3 x Hadovka červená 13 mm
1 x Vianočný stromček, Origami 10
1 x Vianočný stromček, Origami 13
2 x Vianočný anjelik 2
2 x Vianočný stromček, Origami 1
1 x Vianočný stromček, Origami 15
2 x Vianočné gule, Zlato-červená sada
2 x Vianočné gule, Sivá sada
2 x Vianočné gule, Zlatá sada
2 x Obliečka na vankúš Vianočné srdiečka
2 x Macko vianočný, textilná hračka
2 x Vianočné gule, Červeno-smotanová sada
2 x Vianočné gule, Červená sada Klasik
2 x Vianočné gule, Červená sada Gingerbread
2 x Vianočné gule, Červeno-zelená sada
2 x Vianočné gule, Zlato-smotanová sada
2 x Vianočné gule, Zlato-červená sada 6 ks
1 x Ručne šitá vianočná dekorácia
2 x Macko červený, textilná hračka
2 x Macko ružový, textilná hračka
2 x Bavlnená látka Christmas CZL Red, Poinsettia
2 x Bavlnená látka Christmas CZL White, Mahonia
2 x Bavlnené látky - balíček TFQ152
2 x Bavlnené látky - balíček TFQ153
2 x Bavlnené látky - balíček TFQ154
2 x Bavlnené látky - balíček TFQ155
2 x Bavlnené látky - balíček TFQ156
1 x Bavlnené látky - rolka Green Joy
1 x Vianočné gule, Červeno-biela sada
1 x Čiapka na čajník - ružová
1 x Prestieranie - ružové
1 x Čiapka na čajník - modrá, kruhy
1 x Obliečka na vankúš Slniečko v kvetináči
1 x Obliečka na vankúš Jarné kvietky
1 x Obliečka na vankúš Vintage, Anjelici
1 x Obliečka na vankúš Vintage, Erb
1 x Obliečka na vankúš Babičkina záhrada I.
1 x Obliečka na vankúš Babičkina záhrada II.
1 x Obliečka na vankúš Flic-flac I.
1 x Obliečka na vankúš Flic-flac II.
1 x Vliesofix® - obojstranne lepivý vlizelín
1 x Nekonečný zips #3 béžový 308
1 x Nekonečný zips #3 modrý 183
1 x Nekonečný zips #3 hnedý 290
1 x Nekonečný zips #3 hnedý 299
1 x Nekonečný zips #3 smotanový 103
1 x Nekonečný zips #3 fialkový 165
1 x Nekonečný zips #3 olivový 263
1 x Nekonečný zips #3 olivový 295
1 x Nekonečný zips #3 oranžový 158
1 x Nekonečný zips #3 červený 287
1 x Nekonečný zips #3 ružový 137
1 x Nekonečný zips #3 smotanový
1 x Bežec pre zips #3 smotanový
1 x Bežec pre špirálové zipsy #3
1 x Bežec pre špirálové zipsy #3, ozdobný, kovový, mosadz
1 x Bežec pre špirálové zipsy #3, ozdobný, kovový, nikel
1 x Nekonečný zips #3 modrý 275
1 x Nekonečný zips #3 lososový 155
1 x Nekonečný zips #3 rododendron 178
1 x Bavlnené látky - rolka Light Blue
1 x Zatváracie špendlíky 40 mm
2 x Bavlnené látky - rolka Brown
1 x Bavlnené látky - balíček TFQ141
1 x Bavlnené látky - balíček TFQ143
1 x Bavlnené látky - balíček TFQ144
2 x Bavlnené látky - rolka Christmas 6
1 x Bavlnené látky - rolka Christmas 7
1 x Bavlnené látky - rolka Christmas 8
2 x Bavlnené látky - rolka Christmas 9
1 x Bavlnené látky - balíček TFQ150
1 x Bavlnené látky - balíček TFQ109
1 x Bavlnené látky - balíček TFQ110
1 x Bavlnené látky - balíček TFQ151
1 x Bavlnené látky - balíček TFQ131
1 x Ihelníček Srdiečko, zelené
1 x Ihelníček Srdiečko, oranžové
1 x Ihelníček Srdiečko, žlto-ružové
1 x Niť na ručné quiltovanie 0758
1 x Niť na ručné quiltovanie 0956
1 x Niť na ručné quiltovanie 1225
1 x Niť na ručné quiltovanie 1833
1 x Niť na ručné quiltovanie 1938
1 x Niť na ručné quiltovanie 2045
1 x Niť na ručné quiltovanie 2074
1 x Niť na ručné quiltovanie 2346
1 x Niť na ručné quiltovanie 2626
1 x Niť na ručné quiltovanie 2635
1 x Niť na ručné quiltovanie 2833
1 x Niť na ručné quiltovanie 2955
1 x Niť na ručné quiltovanie 3117
1 x Niť na ručné quiltovanie 3526
1 x Niť na ručné quiltovanie 3832
1 x Niť na ručné quiltovanie 4226
1 x Niť na ručné quiltovanie 4434
1 x Niť na ručné quiltovanie 4507
1 x Niť na ručné quiltovanie 4932
1 x Niť na ručné quiltovanie 5114
1 x Monofil čierny
1 x Monofil hnedý
1 x Niť polyesterová ASPO čokoládová 0264
3 x Bavlnená látka Christmas CZL White, Snowflakes
1 x Niť polyesterová ASPO krémová 1000
1 x Niť polyesterová ASPO krémová 3000
1 x Niť polyesterová ASPO natur 0379
1 x Niť polyesterová ASPO červená 0504
1 x Niť polyesterová ASPO biela 2000
1 x Niť polyesterová ASPO žltá 0607
1 x Niť zlatá
1 x Niť polyesterová ASPO Portské 0111
1 x Niť polyesterová ASPO čierna 4000
1 x Niť polyesterová ASPO hnedoolivová 1182
1 x Niť polyesterová ASPO klenotnícka modrá 0311
1 x Macko tyrkysový, textilná hračka
1 x Macko zelený, textilná hračka
1 x Macko ružičkový, textilná hračka
1 x Macko nugátový, textilná hračka
2 x Bavlnená látka KD Brown, Canvas
2 x Bavlnená látka KD Brown, Checky
2 x Bavlnená látka KD Blue, Small Dots
2 x Bavlnená látka Christmas KD Steel, Christmas Trees
2 x Bavlnená látka Christmas KD Red, Christmas Trees
2 x Bavlnená látka Christmas KD Light Grey, Christmas Trees
2 x Bavlnená látka Christmas KD Red, Hearts
2 x Bavlnená látka Christmas KD Red, Snowflakes
3 x Bavlnená látka Christmas KD White, Snowflakes
2 x Bavlnená látka KD Brown Dots on White
2 x Bavlnená látka KD Blue, Forget-me-not
2 x Bavlnená látka KD Brown, Dots
2 x Bavlnená látka KD Blue Checky
2 x Bavlnená látka KD Blue Wall Tile
2 x Bavlnená látka KD Blue, Floral
2 x Bavlnená látka KD Brown, Lace
2 x Bavlnená látka KD Brown, Flowers
2 x Bavlnená látka KD Black Canvas
2 x Bavlnená látka KD Blue, Forget-me-not, Dark
2 x Bavlnená látka KD Blue, Forget-me-not, Light
1 x Bavlnená látka Christmas OA Canvas, Stars
1 x Bavlnená látka Christmas SB Green
1 x Bavlnená látka OA Yellow, Checky
1 x Bavlnená látka Checky - pink
1 x Bavlnená látka OA Rose, Checky
1 x Bavlnená látka SB Lilac, Checky
1 x Bavlnená látka Christmas CZL Red, Mahonia
1 x Bavlnená látka Christmas SB Red, Stripes
1 x Bavlnená látka Christmas SB Red, Starlets
1 x Bavlnená látka Christmas OAP Red, Fine Snowflakes
2 x Bavlnená látka Christmas CZL White, Red Starlets
1 x Bavlnená látka Christmas CZL Cream, Red Leaves
1 x Bavlnená látka Christmas OAP Red, Baroque
1 x Bavlnená látka Christmas OAP Red, Dots
1 x Bavlnená látka Christmas OAP Red, Stardust
1 x Bavlnená látka Christmas CZL Red, Ornament
1 x Bavlnená látka Christmas CZL Red, Snowflakes I.
1 x Bavlnená látka Christmas CZL Red, White Starlets
1 x Bavlnená látka Christmas CZL Red, Snowflakes II.
1 x Bavlnená látka uni OAP Navy Blue
1 x Bavlnená látka CZL Indigo, Dots
1 x Bavlnená látka CZL Dark Blue, Hibiscus
1 x Bavlnená látka CZL Blue, Dots
1 x Bavlnená látka CZL Blue, Canvas
2 x Bavlnená látka uni CZL Cyan
1 x Bavlnená látka KD White, Blue Circles
1 x Bavlnená látka KD Light Blue, Small Dots
1 x Bavlnená látka KD Light Blue Canvas
1 x Bavlnená látka KD Light Blue Hearts
1 x Bavlnená látka Christmas OA Green, Dots
1 x Bavlnená látka Christmas SB Green, Starlets
1 x Bavlnená látka Christmas SB Green, Stars
1 x Bavlnená látka CZL Green, Daisy
1 x Bavlnená látka KD Spring Meadow
1 x Bavlnená látka Christmas OAP Green, Snowflakes
1 x Bavlnená látka KD Green, Dots
1 x Bavlnená látka KD Green Checky
1 x Bavlnená látka Christmas OAP Green, Baroque
1 x Bavlnená látka Christmas OAP Green, Green Leaves
1 x Bavlnená látka Christmas OAP Green, Red Leaves
1 x Bavlnená látka Christmas OAP Green, Red stars
1 x Bavlnená látka Christmas OAP Green, White snowflakes
1 x Bavlnená látka Christmas OAP Green marble
1 x Bavlnená látka Christmas CZL Green, Mahonia
1 x Bavlnená látka Christmas CZL Green, Stardust
1 x Bavlnená látka KD Green Canvas
1 x Bavlnená látka KD Green, Flowers
1 x Bavlnená látka KD Green Tea
1 x Bavlnená látka Christmas OA Cream, Nature
1 x Bavlnená látka Christmas CZL Cream, Mahonia
1 x Bavlnená látka Christmas SB White, Red Starlets
1 x Bavlnená látka Christmas CZL Cream, Color dots
1 x Bavlnená látka Christmas CZL Cream, Christmas trees
1 x Bavlnená látka Christmas OAP Cream, Herbal
2 x Bavlnená látka Christmas CZL Cream, Color Starlets
1 x Bavlnená látka Christmas CZL Little Prince
1 x Bavlnená látka Christmas OAP Cream, Floral
1 x Bavlnená látka Christmas OAP Cream, Snowflakes
1 x Bavlnená látka Christmas OAP Cream, Stars
1 x Bavlnená látka Christmas OAP White, Silver Leaves
1 x Bavlnená látka Christmas OAP White, Silver Snowflakes
1 x Bavlnená látka Christmas CZL Cream, Branches
1 x Bavlnená látka Christmas CZL Cream, Poinsettia
1 x Bavlnená látka OAP Yellow, Marble
1 x Bavlnená látka OAP Yellow, Rice
1 x Bavlnená látka OAP Yellow, Canvas
1 x Bavlnená látka uni OAP Yellow, Banana
2 x Bavlnená látka CZL Yellow, Meadow
1 x Bavlnená látka CZL Yellow, Tulips
1 x Bavlnená látka CZL Yellow, Daisy
1 x Bavlnená látka CZL Yellow, Dots
1 x Bavlnená látka CZL Yellow, Stars
1 x Bavlnená látka CZL Lemon, Dots
1 x Bavlnená látka OAP Yellow Rose
1 x Bavlnená látka OAP Brown, Branch
1 x Bavlnená látka KD Brown, Wallpaper
1 x Bavlnená látka uni OAP Olive
1 x Bavlnená látka OAP Rose, Checky
1 x Bavlnená látka OA Rose Canvas
1 x Bavlnená látka CZL Pink, Leaves
1 x Bavlnená látka OAP Pink, Rosa
1 x Bavlnená látka OAP Pink, Dots
1 x Bavlnená látka KD Old Rose
1 x Bavlnená látka KD Old Rose, Pepito
1 x Bavlnená látka KD Old Rose Canvas
1 x Bavlnená látka KD Pink, Poppy
1 x Bavlnená látka KD Pink Poppy on White
1 x Bavlnená látka CZL Old Rose, Flowers
1 x Bavlnená látka CZL Old Rose, Meadow
1 x Bavlnená látka KD Old Rose Flowers on White
1 x Bavlnená látka KD Old Rose Circles on White
1 x Bavlnená látka KD Old Rose, Wallpaper
1 x Bavlnená látka KD Old Rose, Forget-me-not
1 x Bavlnená látka KD Old Rose, Butterflies
1 x Bavlnená látka OAP Lilac Retro
1 x Bavlnená látka SB White, Posy
2 x Bavlnená látka OAP Lilac, Patchwork
1 x Bavlnená látka OAP Kashmir
1 x Bavlnená látka KD Summer Meadow
1 x Bavlnená látka CZL English Tapestry
1 x Bavlnená látka CZL Rainbow Triangles
1 x Bavlnená látka Christmas OAP White, Multicolour Starlets
1 x Bavlnená látka OAP Garden of Paradise
1 x Bavlnená látka SB Cream, Roses
1 x Bavlnená látka OA Beige, Pepito
1 x Bavlnená látka OAP Sand, Cross
1 x Bavlnená látka OAP Beige, Small Dots
1 x Bavlnená látka OAP Sand, Leaves
1 x Bavlnená látka KD Sand, Meadow
1 x Bavlnená látka KD Sand, Forget-me-not, Light
1 x Bavlnená látka KD Sand, Forget-me-not, Dark
1 x Bavlnená látka KD Sand, Small Dots
1 x Bavlnená látka CZL Canvas, Post a Rose
1 x Bavlnená látka CZL Canvas, Cats
1 x Bavlnená látka CZL Canvas, Red Mesh
1 x Bavlnená látka OAP Beige Parsley
1 x Bavlnená látka CZL Beige Rosetta
1 x Bavlnená látka CZL Beige Garden
1 x Bavlnená látka KD Sand Canvas
1 x Bavlnená látka OAP Beige Stars
1 x Bavlnená látka OAP Beige Pepito
1 x Bavlnená látka OAP Beige, Checky
1 x Bavlnená látka OAP Beige Ferns, Dark
1 x Bavlnená látka OAP Sand canvas
1 x Bavlnená látka KD Steel, Small Dots
1 x Bavlnená látka KD Steel, Dots
1 x Bavlnená látka CZL Stylized Flowers
1 x Bavlnená látka OAP Grey, Rice
1 x Bavlnená látka OAP Grey Parsley
1 x Bavlnená látka SB Grey, Wallpaper
1 x Bavlnená látka SB Grey, Dots
1 x Bavlnená látka KD Grey, Lace
1 x Bavlnená látka KD Grey Canvas
1 x Bavlnená látka KD Steel Dots on White
1 x Bavlnená látka KD Steel Garden
1 x Bavlnená látka CZL White, Black dots
1 x Bavlnená látka OAP Black, Daisy
1 x Bavlnená látka OA White, Black Dots
1 x Bavlnená látka OAP Turquoise, Fish Scales
1 x Bavlnená látka CZL Azure, Fish Scales
1 x Bavlnená látka CZL Sky, Roses
1 x Bavlnená látka CZL Sky, Daisy
1 x Bavlnená látka CZL Mint, Dots
1 x Bavlnená látka OAP Lilac, Checky
1 x Bavlnená látka uni SB Lilac
1 x Bavlnená látka uni OAP Medium Lilac
1 x Bavlnená látka CZL Lavander Canvas
1 x Bavlnená látka CZL Lavander, Flowers
1 x Bavlnená látka CZL Violet, Stars
1 x Bavlnená látka CZL Purple, Herbs
1 x Bavlnená látka OAP Lila, Circles
1 x Bavlnená látka CZL Violet Canvas
1 x Bavlnená látka uni CZL Violet
1 x Bavlnená látka SB Orange, Dots
1 x Bavlnená látka KD Orange Canvas
4 x Aktuálny rozvrh kurzov
4 x Predloha na quiltovanie a vyšívanie Oko draka
4 x Predloha na quiltovanie a vyšívanie Halloween
4 x Predloha na quiltovanie a vyšívanie Nekonečno v srdci
4 x Predloha na quiltovanie a vyšívanie Lotos
4 x Predloha na quiltovanie a vyšívanie Ľúbi - neľúbi
4 x Predloha na quiltovanie a vyšívanie Monogram
4 x Predloha na quiltovanie a vyšívanie Perúnov kvet
4 x Predloha na quiltovanie a vyšívanie Tulip
12 x Náhradné ihly pre nástroj na plstenie
12 x Vlna na plstenie, farebná škála I.
12 x Vlna na plstenie, farebná škála II.
12 x Vlna na plstenie, Machová zelená, Clover 7922
8 x Darčeková poukážka na kurz
8 x Darčeková poukážka 20 €
8 x Darčeková poukážka 30 €
3 x Vlna na plstenie, zelená tmavá
4 x Vlna na plstenie, červená
2 x Lemovka 10 mm červená, kvietky, satén
2 x Lemovka 10 mm žltá, kvietky, satén
2 x Lemovka 7 mm smotanova, kvietky, satén
2 x Lemovka 7 mm červená, kvietky, satén
1 x Stláčacie gombíky, Auto Moto, ø15 mm
2,239.43€
Jazyky
Slovak English
O nás

Naša predajňa

paypal s SSL