Ochrana osobných údajov

Nakupovanie v Patchwork hobby art je bezpečné.

Prevádzkovateľ internetového obchodu Patchwork Hobby Art chráni všetky osobné údaje v zmysle Nariadenia Európskeho Parlamentu a Rady (EU) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov (ďalej len Nariadenia) a v zmysle zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov (ďalej len Zákona).

Informačná povinnosť prevádzkovateľa

Prevádzkovateľ internetového obchodu Patchwork hobby art je:
Obchodné meno: Dagmar Méresová
Miesto podnikania: Pod Rovnicami 9, 841 05  Bratislava
IČO: 36 926 736, nie som platcom DPH
Fyzická osoba zapísaná v Živnostenskom registri Obvod. úradu v Bratislave od 29. júna 2005, č. Žo-2005/29973/2/Z63. Číslo živnost. registra:104-18512

(ďalej len Prevádzkovateľ) 

Dotknuté osoby sa môžu obracať so svojimi pripomienkami a žiadosťami týkajúcimi sa spracúvania osobných údajov na Dagmar Méresovú, a to písomnou formou, alebo osobne v kamennej predajni na adrese: Hany Meličkovej 4, 841 05 Bratislava, v utorok až piatok počas otváracích hodín (v čase od 14:30 do 18:30) , tel. kontakt: 0903 212 356, E-mail: patchwork@hobbyart.sk.

Prevádzkovateľ prehlasuje, že je jedinou osobou, ktorá má prístup k osobným údajom zákazníkov, nachádzajúcich sa v databáze elektronického obchodu (e-shopu), narába s nimi a zodpovedná za ochranu a narábanie s nimi v zmysle Nariadenia.

Prevádzkovateľ spracúva osobné údaje na tieto účely:

Prevádzkovateľ prehlasuje, že všetky osobné údaje poskytnuté zákazníkom (meno, priezvisko, adresa dodania, telefónne číslo a e-mailová adresa) považuje za dôverné, získava a spracúva ich výhradne za účelom uzatvorenia zmluvy so zákazníkom na diaľku prostredníctvom e-shopu prevádzkovateľa. Právny základ spracúvania osobných údajov: spracúvanie osobných údajov je nevyhnutné na plnenie zmluvy, ktorej zmluvnou stranou je dotknutá osoba (zákazník).

Prevádzkovateľ elektronického obchodu taktiež prehlasuje, že osobné údaje dotknutej osoby (kupujúceho) neposkytuje tretím osobám. Výnimkou sú osobné údaje potrebné pre doručenie tovaru zákazníkovi (meno, priezvisko, adresa, telefón, e-mail) prostredníctvom Slovenskej pošty, príp. kuriérskej spoločnosti a spracúvanie osobných údajov pre účely účtovníctva.

Ďalšie informácie na zabezpečenie spravodlivého a transparentného spracúvania osobných údajov v zmysle Nariadenia a Zákona:

Prevádzkovateľ uchováva osobné údaje svojich zákazníkov po dobu 10-tich rokov, nasledujúcich po roku, v ktorom bola kúpna zmluva uzatvorená, v zmysle Zákona č. 431/2002 Z. z. o účtovníctve v znení neskorších predpisov.

Ako zákazník máte právo požadovať od prevádzkovateľa prístup k svojim osobným údajom a právo kedykoľvek údaje opraviť alebo vymazať alebo obmedziť ich spracúvanie, alebo právo namietať proti ich spracúvaniu, ako aj právo na prenosnosť údajov.

Poznámka: Po prihlásení sa na Váš účet zákazníka máte kedykoľvek prístup k svojim osobným údajom, môžete ich podľa slobodnej vôle upravovať a tiež postupovať v zmysle Nariadenia a Zákona:

1/ Dotknutá osoba má právo na prístup k svojim údajom. Na základe žiadosti dotknutej osoby vystaví prevádzkovateľ potvrdenie o tom, či sa spracúvajú osobné údaje dotknutej osoby, ktoré sa jej týkajú. Pokiaľ prevádzkovateľ tieto údaje spracúva, vystaví na základe žiadosti kópiu týchto osobných údajov dotknutej osoby.

Vystavenie prvej kópie je bezplatné. Za akékoľvek ďalšie kópie, o ktoré osoba požiada, bude prevádzkovateľ účtovať poplatok zodpovedajúci administratívnym nákladom, ktoré mu s vystavením kópie vzniknú. Pokiaľ osoba požiada o informácie formou elektronických prostriedkov, budú jej poskytnuté v bežne používanej elektronickej podobe, a to formou e-mailu, pokiaľ nepožiada o iný spôsob.

2/ Dotknutá osoba má právo na opravu osobných údajov, pokiaľ o nej prevádzkovateľ eviduje nesprávne osobné údaje. Zároveň má dotknutá osoba právo na doplnenie neúplných osobných údajov. Prevádzkovateľ vykoná opravu, prípadne doplnenie osobných údajov bez zbytočného odkladu po tom, čo ho dotknutá osoba požiada.

3/ Dotknutá osoba má právo na vymazanie osobných údajov, ktoré sa jej týkajú, ak:

- osobné údaje už nie sú potrebné na účely, na ktoré sa získavali alebo inak spracúvali;

- dotknutá osoba odvolá súhlas, na základe ktorého sa spracúvanie vykonáva,

- dotknutá osoba namieta voči spracúvaniu osobných údajov

- osobné údaje sa spracúvali nezákonne,

- je dôvodom pre výmaz splnenie povinnosti zákona, osobitného predpisu alebo medzinárodnej zmluvy, ktorou je Slovenská republika viazaná, alebo

- osobné údaje sa získavali v súvislosti s ponukou služieb informačnej spoločnosti osobe mladšej ako 16 rokov.

Prevádzkovateľ vykoná výmaz osobných údajov dotknutých osôb na základe žiadosti, a to bez zbytočného odkladu.

Dotknutá osoba nebude mať právo na výmaz osobných údajov za predpokladu, že je ich spracúvanie potrebné na preukazovanie, uplatňovanie alebo obhajovanie právnych nárokov.

4/ Dotknutá osoba má právo na obmedzenie spracúvania osobných údajov:

- napadne správnosť osobných údajov námietkou a to počas obdobia umožňujúceho prevádzkovateľovi overiť správnosť osobných údajov;

- spracúvanie je protizákonné a dotknutá osoba žiada namiesto výmazu osobných údajov obmedzenie ich použitia;

- prevádzkovateľ už nepotrebuje osobné údaje na účely spracúvania, ale potrebuje ich dotknutá osoba na preukázanie, uplatňovanie alebo obhajovanie právnych nárokov;

- dotknutá osoba namietala voči spracúvaniu osobných údajov na základe oprávneného nároku prevádzkovateľa, a to až do overenia, či oprávnené dôvody na strane prevádzkovateľa prevažujú nad oprávnenými dôvodmi dotknutej osoby.

Pokiaľ dotknutá osoba žiada o obmedzenie spracúvania jej osobných údajov, prevádzkovateľ nebude s dotknutými údajmi vykonávať žiadne spracovateľské operácie, okrem uchovávania, bez súhlasu dotknutej osoby.

5/ Dotknutá osoba má právo na prenosnosť údajov, čo znamená získanie osobných údajov, ktoré poskytla prevádzkovateľovi, pričom má právo preniesť tieto údaje ďalšiemu prevádzkovateľovi v bežne používateľnom a strojovo čitateľnom formáte za predpokladu, že osobné údaje boli získané na základe súhlasu dotknutej osoby alebo na základe zmluvy a ich spracovanie prebieha formou automatizovaných prostriedkov.

6/ Dotknutá osoba má právo kedykoľvek namietať voči spracúvaniu jej osobných údajov z dôvodov týkajúcich sa jej konkrétnej situácie. Dotknutá osoba môže namietať spracúvanie jej osobných údajov na základe:

- právneho titulu plnenia úloh realizovaných vo verejnom záujme alebo pri výkone verejnej moci, alebo z právneho titulu oprávneného záujmu prevádzkovateľa,

- spracúvania osobných údajov na účely priameho marketingu (Prevádzkovateľ zároveň vyhlasuje, že osobné údaje nespracúva na účely priameho marketingu),

- spracovania na účely vedeckého či historického výskumu alebo na štatistické účely.

Prevádzkovateľ doručenú námietku v primeranom čase posúdi. Prevádzkovateľ nesmie ďalej spracúvať osobné údaje, ak nepreukáže nevyhnutné oprávnené záujmy na spracúvanie osobných údajov, ktoré prevažujú nad právami alebo záujmami dotknutej osoby, alebo dôvody na uplatnenie právneho nároku.

Ako zákazník máte právo podať sťažnosť dozornému orgánu, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov SR, Hraničná 12, 820 07 Bratislava 27.

Vaše osobné údaje (zákazníka) sú nevyhnutné k tomu, aby s Vami prevádzkovateľ mohol uzavrieť zmluvu. V prípade, ak dotknutá osoba (zákazník) svoje osobné údaje (meno, priezvisko, adresa dodania, telefón, e-mail) prevádzkovateľovi neposkytne, nie je možné uzatvoriť kúpnu zmluvu (teda ani dodať požadovaný tovar resp. služby).

V prípade akýchkoľvek ďalších požiadaviek resp. nejasností prosím, kontaktujte prevádzkovateľa na tel. čísle: 0903 212 356.

Záverečné informácie:

Osobné údaje zákazníka sú chránené bezpečným, kódovaným pripojením "https", ktoré je certifikované SSL certifikátom - Vaše osobné údaje sú po celý čas chránené technológiou SSL (Secure Sockets Layer) pred ich neoprávneným získaním a zneužitím tretími osobami.

IS obchodu je zaregistrovaný na Úrade na ochranu osobných údajov SR pod reg. číslom: 201413904.

Pokračovať
Výrobcovia
Rýchle vyhľadávanie
 
Použite kľúčové slová a nájdite tak požadovaný produkt.
Pokročilé vyhľadávanie
3 x Náhradné čepele 45 mm Clover (7509)
3 x Rotačný rezač kruhov Prym (610 471)
5 x Patchworkové pravítko Add-A-Quarter 12 inch
5 x Pravítko Easy Dresden
4 x Krajčírksky meter JUMBO (282 260)
4 x Patchworkové pravítko Omnigrid 12,5 x 12,5 palcov (611 647)
5 x Patchworkové pravítko Omnigrid 6 x 12 palcov (611 643)
5 x Patchworkové pravítko Omnigrid 6 x 6 palcov (611 475)
5 x Pravítko na švy (610 732)
4 x Patchworkové pravítko Omnigrid trojuholník 15 cm (611 314)
5 x Nožnice krajčírske 210 mm (N5210)
5 x Nožnice krajčírske 210 mm, Blue (V5210B)
5 x Nožnice krajčírske 210 mm, Very Berry (V5210R)
5 x Nožnice na výšivky 140 mm extra jemné (N3140S)
5 x Hobby nožnice na ručné práce 140 mm (610 521)
5 x Pravítko Diamant
5 x Pravítko Diamant 45º
5 x Pravítko Hexagon
5 x Patchworkové pravítko 15 x 15 cm
4 x Patchworkové pravítko Omnigrid 15 x 60 cm (611 308)
5 x Patchworkové pravítko Omnigrid 8 x 8 palcov (611 657)
5 x Pravítko Easy Dresden EZ-01
5 x Pravítko Folded Corner Clipper
4 x Krajčírksky meter Prym Love (282 714)
4 x Multifunkčné posuvné meradlo 5 v 1
5 x Nožnice výšivkárske dvojnásobne ohnuté 130 mm (N5130 DC)
5 x Nožnice na odstrih nite KAI (N5125)
5 x Nožnice na výšivky 100 mm jemné s mikrozúbkami
1 x Rúčky na tašku drevené 15
1 x Magnetický uzáver na tašky a kabelky 14 mm antik
1 x Magnetický uzáver na tašky a kabelky 14 mm chróm
1 x Magnetický uzáver na tašky a kabelky 19 mm antik
1 x Magnetický uzáver na tašky a kabelky 19 mm čierny
1 x Magnetický uzáver na tašky a kabelky 19 mm chróm
1 x Posúvacia pracka, hranatá, nikel
1 x Oko kovové, hranaté, mosadz
1 x Uzáver Flex frame (615 176)
1 x Rám na kabelku hranatý, mosadz 18 cm
1 x Rám na kabelku hranatý, chróm, 12,5 cm
1 x Rám na kabelku hranatý, zlatý, 18 cm
1 x Rám na kabelku hranatý, dymový chróm 18 cm
1 x Karabínka kovová 10 mm
1 x Oko kovové, polkruhové, nikel
1 x Karabínka kovová 35 mm, mosadz
1 x Karabínka kovová 35 mm, nikel
3 x Gombík s hviezdičkou, červenobiely
2 x Gombík Vianočné zvonce
3 x Gombík Kvety
3 x Gombík Žaba
3 x Gombík Hibiscus
3 x Gombík Číslica 0 biela
3 x Gombík Číslica 1 biela
3 x Gombík Číslica 2 biela
3 x Gombík Číslica 3 biela
3 x Gombík Číslica 4 biela
3 x Gombík Číslica 5 biela
3 x Gombík Číslica 6 biela
3 x Gombík Číslica 7 biela
3 x Gombík Číslica 8 biela
3 x Gombík pásikavý, červenobiely
2 x Gombík Kruhový rezač
2 x Gombík Špulka
3 x Gombík Slnečnica
2 x Gombík Tulipán modrý
2 x Gombík Tulipán oranžový
4 x Textilná bábika Po tanci - vzor
3 x Gombík Jablko
3 x Gombík Snehová vločka, červenobiely
2 x Gombík Tulipán žltý
1 x Niť na ručné quiltovanie 4434
2 x Stláčacie gombíky, Auto Moto, ø15 mm
1 x Bavlnené látky - balíček TFQ102
1 x Bavlnené látky - rolka Christmas 5
1 x Bavlnené látky - balíček TFQ131
1 x Bavlnené látky - balíček TFQ141
1 x Bavlnené látky - balíček TFQ143
1 x Bavlnené látky - balíček TFQ144
1 x Bavlnené látky - balíček TFQ145
1 x Bavlnené látky - rolka Christmas 6
1 x Bavlnené látky - rolka Christmas 7
1 x Bavlnené látky - balíček TFQ146
1 x Bavlnené látky - rolka Christmas 8
1 x Bavlnené látky - rolka Christmas 9
1 x Bavlnené látky - balíček TFQ071
1 x Bavlnené látky - balíček TFQ147
1 x Bavlnené látky - balíček TFQ148
1 x Bavlnené látky - balíček TFQ149
1 x Bavlnené látky - balíček TFQ150
1 x Bavlnené látky - balíček TFQ109
1 x Bavlnené látky - balíček TFQ110
1 x Bavlnené látky - balíček TFQ138
1 x Bavlnená látka KD Brown, Canvas
1 x Bavlnená látka KD Brown, Checky
1 x Bavlnená látka KD Blue, Small Dots
1 x Bavlnená látka Christmas KD Steel, Christmas Trees
1 x Bavlnená látka Christmas KD Red, Christmas Trees
1 x Bavlnená látka Christmas KD Light Grey, Christmas Trees
1 x Bavlnená látka Christmas KD Red, Hearts
1 x Bavlnená látka Christmas KD Red, Snowflakes
1 x Bavlnená látka Christmas KD White, Snowflakes
1 x Bavlnená látka KD Brown Dots on White
1 x Bavlnená látka KD Blue, Forget-me-not
1 x Bavlnená látka KD Brown, Dots
1 x Bavlnená látka KD Blue Checky
1 x Bavlnená látka KD Blue Porcelain
1 x Bavlnená látka KD Blue Wall Tile
1 x Bavlnená látka KD Blue, Floral
1 x Bavlnená látka KD Brown, Flowers
1 x Bavlnená látka KD Black Canvas
1 x Bavlnená látka KD Blue, Forget-me-not, Dark
1 x Bavlnená látka KD Blue, Forget-me-not, Light
4 x Mačacie oči na hračky, zelené, našívacie 14 mm
4 x Bezpečnostný nos na hračky 15 mm
4 x Bezpečnostné oči na hračky, hnedé, zastrkovacie 9 mm
4 x Bezpečnostné oči na hračky, hnedé, zastrkovacie 12 mm
4 x Vlna na plstenie, zelená tmavá
4 x Vlna na plstenie, červená
4 x Nástroj na plstenie v tvare pera
4 x Nástroj na plstenie so 7 ihlami
4 x Náhradné ihly pre nástroj na plstenie
4 x Vlna na plstenie, farebná škála I.
4 x Vlna na plstenie, farebná škála II.
4 x Vlna na plstenie, Machová zelená, Clover 7922
1 x Nákupná taška
1 x Vianočný stromček, Origami 12
2 x Obliečka na vankúš, Vianočný stromček hnedomodrý
2 x Obliečka na vankúš, Sob modrý
2 x Venček origami 2
1 x Sliepka, textilná dekorácia
1 x Košíček na vajíčka - zelený
1 x Košíček na vajíčka - červený
1 x Košíček na vajíčka - žltý
1 x Vianočný stromček, Origami 10
1 x Vianočný stromček, Origami 13
2 x Vianočný anjelik 2
2 x Vianočný stromček, Origami 1
1 x Vianočný stromček, Origami 15
2 x Vianočné gule, Zlato-červená sada
2 x Vianočné gule, Sivá sada
2 x Vianočné gule, Zlatá sada
2 x Obliečka na vankúš Vianočné srdiečka
2 x Macko vianočný, textilná hračka
2 x Vianočné gule, Červeno-smotanová sada
2 x Vianočné gule, Červená sada Klasik
2 x Vianočné gule, Červená sada Gingerbread
2 x Vianočné gule, Červeno-zelená sada
2 x Vianočné gule, Zlato-smotanová sada
2 x Vianočné gule, Zlato-červená sada 6 ks
1 x Ručne šitá vianočná dekorácia
2 x Macko červený, textilná hračka
2 x Macko ružový, textilná hračka
1 x Vianočné gule, Červeno-biela sada
1 x Patchworková chňapka Vtáčik - červená R
1 x Patchworková chňapka s výšivkou - čierna
1 x Patchworková chňapka s výšivkou - hnedá
1 x Patchworková chňapka s výšivkou - lila
1 x Čiapka na čajník - oranžovozelená
1 x Patchworková chňapka s výšivkou - červená
1 x Patchworková chňapka s výšivkou - žltá
1 x Čiapka na čajník - hnedočervená
1 x Čiapka na čajník - zelená
1 x Vankúš biely
1 x Ihelníček Srdiečko, zelené
1 x Ihelníček Srdiečko, oranžové
1 x Ihelníček Srdiečko, žlto-ružové
1 x Čiapka na čajník - ružová
1 x Prestieranie - ružové
1 x Čiapka na čajník - modrá, kruhy
1 x Obliečka na vankúš Slniečko v kvetináči
1 x Obliečka na vankúš Jarné kvietky
1 x Obliečka na vankúš Vintage, Anjelici
1 x Obliečka na vankúš Vintage, Erb
1 x Obliečka na vankúš Babičkina záhrada I.
1 x Obliečka na vankúš Babičkina záhrada II.
1 x Obliečka na vankúš Flic-flac I.
1 x Obliečka na vankúš Flic-flac II.
1 x Macko tyrkysový, textilná hračka
1 x Macko zelený, textilná hračka
1 x Macko ružičkový, textilná hračka
1 x Macko nugátový, textilná hračka
4 x Aktuálny rozvrh kurzov
4 x Predloha na quiltovanie a vyšívanie Oko draka
4 x Predloha na quiltovanie a vyšívanie Halloween
4 x Predloha na quiltovanie a vyšívanie Nekonečno v srdci
4 x Predloha na quiltovanie a vyšívanie Lotos
4 x Predloha na quiltovanie a vyšívanie Ľúbi - neľúbi
4 x Predloha na quiltovanie a vyšívanie Monogram
4 x Predloha na quiltovanie a vyšívanie Perúnov kvet
4 x Predloha na quiltovanie a vyšívanie Tulip
4 x Vliesofix® - obojstranne lepivý vlizelín
1 x Párač stehov ergonomický veľký (610 930)
1 x Párač stehov ergonomický malý (610 931)
1 x Patchworková a šijacia pätka 1/4 inch, 1/8 inch
1 x Kráčajúca pätka s vodičom (s vidličkou)
1 x Pätka na riasenie
1 x Kráčajúca pätka s vodičom (s páčkou)
1 x Štipcová LED lampa k šijaciemu stroju, USB, strieborná
1 x Párač švov (482/W)
2 x Náhradné čepele 18 mm Clover (7512)
2 x Náhradné čepele 28 mm KAI (5028BL)
2 x Náhradná čepeľ 45 mm Clover (7508)
2 x Náhradné čepele 28 mm Clover (7514)
4 x Zažehľovacie pravítko Clover (7700)
4 x Pravítko trojuholník 30 stupňov EZ-03
3 x Šablóna na šitie vzoru Flic-Flac
3 x Šablóna na šitie vzoru Babičkina záhrada
3,400.72€
Jazyky
Slovak English
O nás

Naša predajňa

paypal s SSL