Ochrana osobných údajov

Nakupovanie v Patchwork hobby art je bezpečné.

Prevádzkovateľ internetového obchodu Patchwork Hobby Art chráni všetky osobné údaje v zmysle Nariadenia Európskeho Parlamentu a Rady (EU) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov (ďalej len Nariadenia) a v zmysle zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov (ďalej len Zákona).

Informačná povinnosť prevádzkovateľa

Prevádzkovateľ internetového obchodu Patchwork hobby art je:
Obchodné meno: Dagmar Méresová
Miesto podnikania: Pod Rovnicami 9, 841 05  Bratislava
IČO: 36 926 736, nie som platcom DPH
Fyzická osoba zapísaná v Živnostenskom registri Obvod. úradu v Bratislave od 29. júna 2005, č. Žo-2005/29973/2/Z63. Číslo živnost. registra:104-18512

(ďalej len Prevádzkovateľ) 

Dotknuté osoby sa môžu obracať so svojimi pripomienkami a žiadosťami týkajúcimi sa spracúvania osobných údajov na Dagmar Méresovú, a to písomnou formou, alebo osobne v kamennej predajni na adrese: Hany Meličkovej 4, 841 05 Bratislava, v utorok až piatok počas otváracích hodín (v čase od 14:30 do 18:30) , tel. kontakt: 0903 212 356, E-mail: patchwork@hobbyart.sk.

Prevádzkovateľ prehlasuje, že je jedinou osobou, ktorá má prístup k osobným údajom zákazníkov, nachádzajúcich sa v databáze elektronického obchodu (e-shopu), narába s nimi a zodpovedná za ochranu a narábanie s nimi v zmysle Nariadenia.

Prevádzkovateľ spracúva osobné údaje na tieto účely:

Prevádzkovateľ prehlasuje, že všetky osobné údaje poskytnuté zákazníkom (meno, priezvisko, adresa dodania, telefónne číslo a e-mailová adresa) považuje za dôverné, získava a spracúva ich výhradne za účelom uzatvorenia zmluvy so zákazníkom na diaľku prostredníctvom e-shopu prevádzkovateľa. Právny základ spracúvania osobných údajov: spracúvanie osobných údajov je nevyhnutné na plnenie zmluvy, ktorej zmluvnou stranou je dotknutá osoba (zákazník).

Prevádzkovateľ elektronického obchodu taktiež prehlasuje, že osobné údaje dotknutej osoby (kupujúceho) neposkytuje tretím osobám. Výnimkou sú osobné údaje potrebné pre doručenie tovaru zákazníkovi (meno, priezvisko, adresa, telefón, e-mail) prostredníctvom Slovenskej pošty, príp. kuriérskej spoločnosti a spracúvanie osobných údajov pre účely účtovníctva.

Ďalšie informácie na zabezpečenie spravodlivého a transparentného spracúvania osobných údajov v zmysle Nariadenia a Zákona:

Prevádzkovateľ uchováva osobné údaje svojich zákazníkov po dobu 10-tich rokov, nasledujúcich po roku, v ktorom bola kúpna zmluva uzatvorená, v zmysle Zákona č. 431/2002 Z. z. o účtovníctve v znení neskorších predpisov.

Ako zákazník máte právo požadovať od prevádzkovateľa prístup k svojim osobným údajom a právo kedykoľvek údaje opraviť alebo vymazať alebo obmedziť ich spracúvanie, alebo právo namietať proti ich spracúvaniu, ako aj právo na prenosnosť údajov.

Poznámka: Po prihlásení sa na Váš účet zákazníka máte kedykoľvek prístup k svojim osobným údajom, môžete ich podľa slobodnej vôle upravovať a tiež postupovať v zmysle Nariadenia a Zákona:

1/ Dotknutá osoba má právo na prístup k svojim údajom. Na základe žiadosti dotknutej osoby vystaví prevádzkovateľ potvrdenie o tom, či sa spracúvajú osobné údaje dotknutej osoby, ktoré sa jej týkajú. Pokiaľ prevádzkovateľ tieto údaje spracúva, vystaví na základe žiadosti kópiu týchto osobných údajov dotknutej osoby.

Vystavenie prvej kópie je bezplatné. Za akékoľvek ďalšie kópie, o ktoré osoba požiada, bude prevádzkovateľ účtovať poplatok zodpovedajúci administratívnym nákladom, ktoré mu s vystavením kópie vzniknú. Pokiaľ osoba požiada o informácie formou elektronických prostriedkov, budú jej poskytnuté v bežne používanej elektronickej podobe, a to formou e-mailu, pokiaľ nepožiada o iný spôsob.

2/ Dotknutá osoba má právo na opravu osobných údajov, pokiaľ o nej prevádzkovateľ eviduje nesprávne osobné údaje. Zároveň má dotknutá osoba právo na doplnenie neúplných osobných údajov. Prevádzkovateľ vykoná opravu, prípadne doplnenie osobných údajov bez zbytočného odkladu po tom, čo ho dotknutá osoba požiada.

3/ Dotknutá osoba má právo na vymazanie osobných údajov, ktoré sa jej týkajú, ak:

- osobné údaje už nie sú potrebné na účely, na ktoré sa získavali alebo inak spracúvali;

- dotknutá osoba odvolá súhlas, na základe ktorého sa spracúvanie vykonáva,

- dotknutá osoba namieta voči spracúvaniu osobných údajov

- osobné údaje sa spracúvali nezákonne,

- je dôvodom pre výmaz splnenie povinnosti zákona, osobitného predpisu alebo medzinárodnej zmluvy, ktorou je Slovenská republika viazaná, alebo

- osobné údaje sa získavali v súvislosti s ponukou služieb informačnej spoločnosti osobe mladšej ako 16 rokov.

Prevádzkovateľ vykoná výmaz osobných údajov dotknutých osôb na základe žiadosti, a to bez zbytočného odkladu.

Dotknutá osoba nebude mať právo na výmaz osobných údajov za predpokladu, že je ich spracúvanie potrebné na preukazovanie, uplatňovanie alebo obhajovanie právnych nárokov.

4/ Dotknutá osoba má právo na obmedzenie spracúvania osobných údajov:

- napadne správnosť osobných údajov námietkou a to počas obdobia umožňujúceho prevádzkovateľovi overiť správnosť osobných údajov;

- spracúvanie je protizákonné a dotknutá osoba žiada namiesto výmazu osobných údajov obmedzenie ich použitia;

- prevádzkovateľ už nepotrebuje osobné údaje na účely spracúvania, ale potrebuje ich dotknutá osoba na preukázanie, uplatňovanie alebo obhajovanie právnych nárokov;

- dotknutá osoba namietala voči spracúvaniu osobných údajov na základe oprávneného nároku prevádzkovateľa, a to až do overenia, či oprávnené dôvody na strane prevádzkovateľa prevažujú nad oprávnenými dôvodmi dotknutej osoby.

Pokiaľ dotknutá osoba žiada o obmedzenie spracúvania jej osobných údajov, prevádzkovateľ nebude s dotknutými údajmi vykonávať žiadne spracovateľské operácie, okrem uchovávania, bez súhlasu dotknutej osoby.

5/ Dotknutá osoba má právo na prenosnosť údajov, čo znamená získanie osobných údajov, ktoré poskytla prevádzkovateľovi, pričom má právo preniesť tieto údaje ďalšiemu prevádzkovateľovi v bežne používateľnom a strojovo čitateľnom formáte za predpokladu, že osobné údaje boli získané na základe súhlasu dotknutej osoby alebo na základe zmluvy a ich spracovanie prebieha formou automatizovaných prostriedkov.

6/ Dotknutá osoba má právo kedykoľvek namietať voči spracúvaniu jej osobných údajov z dôvodov týkajúcich sa jej konkrétnej situácie. Dotknutá osoba môže namietať spracúvanie jej osobných údajov na základe:

- právneho titulu plnenia úloh realizovaných vo verejnom záujme alebo pri výkone verejnej moci, alebo z právneho titulu oprávneného záujmu prevádzkovateľa,

- spracúvania osobných údajov na účely priameho marketingu (Prevádzkovateľ zároveň vyhlasuje, že osobné údaje nespracúva na účely priameho marketingu),

- spracovania na účely vedeckého či historického výskumu alebo na štatistické účely.

Prevádzkovateľ doručenú námietku v primeranom čase posúdi. Prevádzkovateľ nesmie ďalej spracúvať osobné údaje, ak nepreukáže nevyhnutné oprávnené záujmy na spracúvanie osobných údajov, ktoré prevažujú nad právami alebo záujmami dotknutej osoby, alebo dôvody na uplatnenie právneho nároku.

Ako zákazník máte právo podať sťažnosť dozornému orgánu, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov SR, Hraničná 12, 820 07 Bratislava 27.

Vaše osobné údaje (zákazníka) sú nevyhnutné k tomu, aby s Vami prevádzkovateľ mohol uzavrieť zmluvu. V prípade, ak dotknutá osoba (zákazník) svoje osobné údaje (meno, priezvisko, adresa dodania, telefón, e-mail) prevádzkovateľovi neposkytne, nie je možné uzatvoriť kúpnu zmluvu (teda ani dodať požadovaný tovar resp. služby).

V prípade akýchkoľvek ďalších požiadaviek resp. nejasností prosím, kontaktujte prevádzkovateľa na tel. čísle: 0903 212 356.

Záverečné informácie:

Osobné údaje zákazníka sú chránené bezpečným, kódovaným pripojením "https", ktoré je certifikované SSL certifikátom - Vaše osobné údaje sú po celý čas chránené technológiou SSL (Secure Sockets Layer) pred ich neoprávneným získaním a zneužitím tretími osobami.

IS obchodu je zaregistrovaný na Úrade na ochranu osobných údajov SR pod reg. číslom: 201413904.

Pokračovať
Výrobcovia
Rýchle vyhľadávanie
 
Použite kľúčové slová a nájdite tak požadovaný produkt.
Pokročilé vyhľadávanie
2 x Niť na ručné quiltovanie 2833
1 x Vianočný stromček, Origami 7
2 x Vianočný stromček, Origami 3
1 x Bavlnená látka Christmas OAP White, Silver Leaves
1 x Nekonečný zips #3 hnedý 299
1 x Bavlnená látka OAP Yellow Rose
1 x Rotačný rezač 45 mm Clover (7500)
2 x Mašlička bodkovaná bledomodrá s ružou
2 x Bavlnená látka Christmas CZL Cream, Red Leaves
1 x Žehliaci prst, Clover (7802)
1 x Gombík Hello Kitty
1 x Bavlnené látky - balíček TFQ141
2 x Niť polyesterová ASPO žltá 0607
1 x Gombík Číslica 7 biela
1 x Ihly CHENILLE číslo 18 (234/18)
2 x Mašlička zelená s červenou ružou
2 x Vianočné gule, Červeno-smotanová sada
2 x Ihly strojové quiltovacie (152 930)
2 x Mašlička biela široká
1 x Mašlička biela úzka
2 x Textilná pom pom bambuľka, biela
1 x Textilná pom pom bambuľka, červená
3 x Mašlička ružová s korálkami
1 x Mašlička smotanová s korálkami
1 x Mašlička bodkovaná žltá s ružou
1 x Hviezdička veľká zlatá
1 x Mašlička marhuľová úzka
1 x Anjelske krídla zlaté
2 x Hviezdička veľká strieborná
2 x Niť ľanová
1 x Karabínka kovová 35 mm, nikel
1 x Bavlnená látka Christmas OA Cream, Nature
1 x Bavlnená látka OAP Lila, Circles
1 x Nekonečný zips #3 červený 287
1 x Niť na ručné quiltovanie 8244
1 x Bavlnená látka KD White, Blue Circles
3 x Bavlnená látka Christmas CZL Red, Ornament
1 x Rezacia podložka na patchwork 18 x 24 " (45 x 60 cm) - (7521)
1 x Magnetický uzáver na tašky a kabelky 19 mm chróm
2 x Bavlnená látka KD Sand, Small Dots
1 x Kanzashi šablóna (8485)
1 x Nekonečný zips #3 modrý 330
1 x Rezacia podložka na patchwork 30 x 45 cm (12 x 18 ") - (611 466)
1 x Niť na ručné quiltovanie 6217
1 x Bavlnené látky - rolka Spring Time
1 x Bavlnená látka uni OAP Navy Blue
2 x Ihelníček Needle Twister Prym Love (610 288)
1 x Zázračná svorka Clover
1 x Gombík Číslica 4 biela
1 x Bavlnené látky - balíček TFQ144
1 x Vlna na plstenie, farebná škála I.
1 x Nekonečný zips #3 modrý 275
2 x Bavlnená látka uni OAP Olive
1 x Niť na ručné quiltovanie 1938
1 x Bavlnená látka KD White, Brown Dots
2 x Bavlnené látky - rolka Christmas 5
2 x Bavlnená látka CZL Pink, Flowers
1 x Ihly aplikačné číslo 12 (497/12)
2 x Bavlnená látka KD Roses
1 x Šablona mandala (610 101)
2 x Bavlnené látky - balíček TFQ145
1 x Miznúca fixka na textil Adger
1 x Bavlnená látka SRK Fruits
1 x Vianočné gule, Zlato-červená sada 6 ks
3 x Švadlenka č. 60
1 x Bavlnené látky - rolka Christmas 7
1 x Čiapka na čajník - oranžovozelená
2 x Vianočné gule, Zlato-červená sada
1 x Bavlnená látka KD Steel, Dots
1 x Bavlnená látka KD Red, Checky
1 x Kanzashi šablóna (8482)
1 x Bavlnená látka KD Brown, Small Dots
1 x Šablóna na šitie vzoru Flic-Flac
2 x Vankúš biely
3 x Švadlenka - predplatné 2018
1 x Pravítko Diamant
1 x Vianočný stromček, Origami 13
1 x Gombík Kvety
1 x Bavlnená látka CZL Red, Hearts
2 x Aktuálny rozvrh kurzov
1 x Bavlnená látka Christmas OAP Red, Dots
1 x Nožnice výšivkárske dvojnásobne ohnuté 130 mm (N5130 DC)
1 x Pravítko Easy Dresden
1 x Patchworkové pravítko Omnigrid 15 x 30 cm (611 307)
1 x Nástroj na plstenie v tvare pera
1 x Švadlenka č. 57
1 x Bavlnená látka KD Blue, Small Dots
1 x Patchworkové pravítko Omnigrid 8 x 8 palcov (611 657)
1 x Bežec pre zips #3 smotanový
1 x Nekonečný zips #3 modrý 183
1 x Korálky plastové zlaté 10 mm
2 x Nekonečný zips #3 smotanový
1 x Niť na ručné quiltovanie 2955
1 x Nekonečný zips #3 oranžový 158
1 x Nekonečný zips #3 zelený 234
1 x Žinilka zlatá
1 x Pravítko Folded Corner Clipper
1 x Bavlnené látky - rolka Orient
1 x Nástroj na plstenie so 7 ihlami
1 x Miznúce pero jemné (515)
1 x Vlna na plstenie, farebná škála II.
2 x Niť na ručné quiltovanie 5114
1 x Niť na ručné quiltovanie 5815
2 x Niť na ručné quiltovanie 0956
1 x Ihly CHENILLE číslo 20 (234/20)
1 x Patchworková chňapka Vtáčik - červená R
1 x Pravítko Easy Dresden EZ-01
1 x Špendlíky aplikačné (231)
1 x Gombík Hibiscus
1 x Rolnička zlatá 7,5 mm
1 x Vianočný stromček, Origami 10
1 x Bavlnená látka uni OA Red
1 x Švadlenka č. 58
2 x Vánoce, špeciál časopisu Švadlenka
1 x Švadlenka č. 56
1 x Darčeková poukážka 20 €
1 x Kanzashi šablóna (8491)
1 x Niť na ručné quiltovanie 9837
1 x Stláčacie gombíky, Auto Moto, ø15 mm
1 x Vážka
1 x Niť na ručné quiltovanie 7918
1 x Pravítko Hexagon Multi
1 x Šablona reťaz (610 108)
1 x Bavlnená látka KD White, Old Rose Garden
1 x Bavlnená látka CZL Pink, Roses
1 x Bavlnená látka uni CZL Wine
2 x Niť na ručné quiltovanie 3832
1 x Patchworkové pravítko Omnigrid 6 x 6 palcov (611 475)
1 x Sada na prídavky na šev (7707)
1 x Bavlnená látka OA Poppins, Raspberry
1 x Krajčírksky meter JUMBO (282 260)
1 x Karabínka kovová 35 mm, mosadz
1 x Nekonečný zips #5 biely
1 x Rotačný rezač kruhov Prym (610 471)
1 x Bezpečnostný nos na hračky 15 mm
2 x Gombík Tulipán modrý
1 x Kanzashi šablóna (8484)
1 x Kožený náprstok obojstranný (616)
1 x Niť na ručné quiltovanie 5534
1 x Švadlenka č. 59
1 x Obliečka na vankúš Slniečko v kvetináči
1 x Nekonečný zips #3 olivový 295
1 x Niť na ručné quiltovanie 0758
1 x Obliečka na vankúš Vianočné srdiečka
1 x Vlna na plstenie, červená
1 x Bavlnená látka CZL Beige Garden
1 x Ihly CHENILLE číslo 24 (234/24)
1 x Patchworkové pravítko Add-A-Quarter 12 inch
2 x Švadlenka č. 54
1 x Tuhy do mechanickej ceruzky 0,9 mm biele (610 841)
1 x Bavlnená látka Christmas SB Green
1 x Bavlnená látka Christmas OAP Green, Red Leaves
1 x Niť na ručné quiltovanie 6716
1 x Vianočné gule, Červená sada Gingerbread
1 x Niť na ručné quiltovanie 2074
1 x Bavlnené látky - rolka Pink
1 x Bavlnená látka uni CZL Mocca
1 x Niť na ručné quiltovanie 2626
1 x Bavlnené látky - rolka Christmas 9
1 x Bavlnená látka KD Old Rose, Pepito
1 x Krajčírksky meter Prym Love (282 714)
1 x Patchworkové pravítko Omnigrid 15 x 60 cm (611 308)
1 x Ihly Samonavliekacie (2006)
1 x Niť na ručné quiltovanie 5725
1 x Bavlnená látka SRK Rainbow Stripes
1 x Niť na ručné quiltovanie 5133
1 x Štipcová LED lampa k šijaciemu stroju, USB, strieborná
1 x Bavlnená látka Christmas CZL White, Red Starlets
1 x Bavlnená látka SRK Lamb
1 x Magnetický uzáver na tašky a kabelky 19 mm čierny
1 x Obliečka na vankúš Jarné kvietky
1 x Karabínka kovová 10 mm
1 x Bežec pre špirálové zipsy #3, ozdobný, kovový, nikel
1 x Bavlnená látka OAP White, Rose Circles
1 x Nekonečný zips #3 lososový 155
1 x Bavlnená látka KD Old Rose
1 x Mikrotuhy 0,5 mm žlté (5011)
1 x Bavlnená látka KD Sand, Meadow
1 x Bavlnená látka SB Cream, Roses
1 x Kanzashi šablóna (8481)
1 x Yo-yo šablóna Jumbo (8708)
1 x Niť na ručné quiltovanie 2346
1 x Magnetický uzáver na tašky a kabelky 19 mm antik
1,044.27€
Jazyky
Slovak English
O nás

Naša predajňa

paypal s SSL