Nielen nohy v teple…

Ako dosiahnuť, aby čaj v konvici nevychladol? Nemusíme sa tým trápiť. Praktickí ľudkovia to už vymysleli dávno za nás. Keď je nám zima, oblečieme sa. A tak isto sa dá obliecť aj konvica, v ktorej je čaj či káva. A nepotrebujeme baštrngovať s termoskami, prelievať atď. Môžeme použiť bežnú konvicu ktorú používame a obliecť ju do „čiapky“. Tá je vyhotovená tak, aby čo najlepšie izolovala, čiže teplo z čaju neuniká do priestoru tak rýchlo. Jednoduché však? Navyše takáto čiapka sa dá zhotoviť na mieru tak, aby „sadla“ na Vašu konvicu a tiež Vám do vkusu. V niektorých krajinách majú v ich používaní dlhoročnú tradíciu. U nás si ale postupne tiež našli svojich priaznivcov.

My doma tradične používame niekoľko kusov s dekorom podľa ročného obdobia, lebo sme verní čaju po celý rok. Keďže teraz je čas predvianočný, naša čiapka nám udržiava nielen čaj v teple, ale navodzuje aj príjemnú vianočnú atmosféru. Na jar zas máme na stole oranžovú, ktorá nám pomáha privolať slniečko.

Medzi mojimi zákazníkmi je obľúbených zopár farebných kombinácií. Každú čiapku dopl’ňa podložka pod konvicu, ktorá udržiava teplo aj zo spodu. Čiapka aj podložka sú doplnené hustou ručnou výšivkou. Možno ich prať na jemnom programe. Kliknutím obrázky zväčšíte.

Ak by ste si chceli takúto čiapku kúpiť, nech sa páči, predávame ich tu.

This post has no comments. Be the first to leave one!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.