Sobotná záhradná improvizácia

Jednoduché a kvetinové… hmmm. Šitíčko som si rozložila na verande  – dažďu už viseli nohy zo sivých oblakov, preto som ostala radšej pod strechou. Chcelo by to nejakú inšpiráciu, vravím si. Poprechádzam sa trošku po záhrade. Aha veď tu je to! Naša ružová šťavnatá hortenzia – práve kvitla a svietila v zachmúrenom počasí pod stromami ako ružový lampión.

Ružová Hortenzia

Začala som skladať obrázok s hortenziou v kvetináči. Kvetináč musel zakryť neželané firemné logo väčších rozmerov, preto sa potvorka tvári skôr ako miska. A hortenzia zo zbytkov látok rozkvitla nad ním. Ešte šťastie, že som mala so sebou aj odtiene do ružova! Stále vravím, že treba so sebou nosiť všetko, čo sa len dá. Stredy kvietkov som dozdobila gombíkmi a nitkami. Je to veselšie a napokon nikto nepovedal, že hortenzie nemôžu mať aj fúziky.

Improvizovaná patchworkáreň na verande

Mimochodom tá kalkulačka na fotografii neznamená, že som si niečo vypočítavala. Všetko som ponechala „náhode“ alebo skôr chvíľkovej nálade. Kalkulačka len ostala v taške so všeličím iným, čo som tiež nepoužila. Zato tie poháriky (štamprdlíky) som použila všetky. Nie snáď na potuženie pre lepšiu inšpiráciu, ale ako šablonu namiesto kružidla. Veď vravím – bola to všetko improvizácia. Ale zároveň aj dobrý relax po sobotnom obede:

Textilná taška, kvetinová aplikácia, patchwork

5 comments

Pingbacks

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.