Monika & Tom

Jedného dňa ku nám do obchodu prišli mama s dcérou a malým drobčekom v autosedačke. To by ani nebolo také zaujímavé, ale… Dcéra (mladá mamička) kúpila pre svoju kamarátku svadobný dar – medvedí párik. Jej mama chcela tiež pre novomanželov dar. Taký, aby sa hodil k dcérinmu. A to bola úloha pre mňa.

Predstava zákazníčok bola konkrétna. Dve obliečky na vankúšiky s menami mladomanželov, vo farbách hodiacich sa k medvedíkom. Tým, že som nemala k dispozícii konkrétne látky, snažila som sa zladiť látky z mojich zásob tak, aby boli aspoň príbuzné.

V centrálnej časti vankúšikov som ručne vyšila mená. Doplnila som ich patchworkovými pásmi zloženými z malých štvorčekov. Farby som jemne premiešala tak, aby „ženský“ vanúšik pôsobil ružovým dojmom a „mužský“ modrým. Vonkajší rám vankúšikov (takisto aj zadnú časť na zapínanie) som ušila z neutrálnej bodkovanej látky, ktorá korešponduje so „záplatami“ na mackoch.

Šitie vankúšikov mi išlo dobre od ruky, zákazníčkam sa páčili. Verím, že ulahodili aj mladomanželom vo Veľkej Británii a prinesú im šťastie a lásku.

Ak spoznáte v medvedíkoch svoje dielko, rada zverejním link na Váš web.Vankúše Monika a Tom

This post has no comments. Be the first to leave one!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.