Textilná hračka – Macko

Macko_cerveny_2_1600_1200 Šila som textilné hračky pre deti – farebných mackov. Skúsila som zatiaľ niekoľko farebných kombinácii vonkajšej látky, golierika a ozdobnej mašličky. Pozývam vás na malú ochutnávku 🙂

Macko_ruzovy_1_1600_1200

Macka som šila z bavlnených látok a vyplnila antialergickým vláknom. Labky som mu ručne prišila tak, aby nimi mohol voľne hýbať. Macko má očká namaľované kvalitnými farbami na textil, ručne vyšitý ňufáčik a jemne prifarbené líčka.

Macko_cerveny_detail_cedulka_1600_1200Medvedík má v brušku pískací mechanizmus, takže po stlačení bruška zapíska.

Hračku som dozdobila golierikom a mašličkou s kovovou zvoniacou roľničkou. Mašlička je doplnená šnúrkou na zavesenie. Medvedík má v brušku pískací mechanizmus, takže po stlačení bruška zapíska.

Macko_cerveny_3_1600_1200

Macka som koncipovala tak, aby ho šlo venovať malému dieťaťu na hranie. Vtedy je lepšie odstrániť šnúrku s mašličkou – po tejto úprave už hračka neobsahuje žiadne nebezpečné časti a je bezpečná aj pre malé dieťa.

Mackovia_kosik_1600_1200

A ešte jedna spoločná fotka – na obrázku vidno všetky farebné kombinácie, ktoré som doposiaľ vyskúšala.

Pre vašu predstavu, ako je macko veľký: je vysoký približne 30 cm a posediačky približne 18 cm. Ak potrebujete nápaditý a milený darček, šitých mackov ponúkam aj na predaj.

This post has no comments. Be the first to leave one!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.